Ticketinfo

Data
do 11 feb, 11:11
Prijzen

©

Festival

Beyond the Black Box | Donderdag

Tijdschema streams

19:00 uur - Podcast Solidaire Praktijken
20:00 uur - Charlotte Bouckaert
20:30 uur - Paulien Oltheten
21:30 uur - Robbert&Frank Frank&Robbert
22:30 uur - Panelgesprek Hybride Kunstkritiek

Samen op zoek naar een duurzame werkcultuur in de culturele sector in de live podcast Solidaire Pratijken, een (on)alledaags stilleven met live muziek van Charlotte Bouckaert, een live video-essay over Lourdes van Paulien Oltheten, een panelgesprek over hybride kunstkritiek en een virtuele rondleiding door een expositie van Robbert&Frank Frank&Robbert.

Schrijf je verder snel in voor een tijdslot voor de analoge (!) stiltewandeling door Amsterdam met TAAT, of de virtuele één-op-één ontmoeting met Ine Ubben en Clara Cortes.

Via de streamingpagina bezichtig je werken van Ezra VeldhuisBenjamin CoolsBosse ProvoostOshin AlbrechtburenKim Snauwaert & Anyuta Snauwaert WiazemskyMarijke De Roover, Johannes Bellinkx en Vedran Kopljar.

do 11 feb '21
Koop kaarten
Beyond the Black Box

Dit dagprogramma is onderdeel van Beyond the Black Box.

Dagtickets

Met een dagticket heb je toegang tot bijna* alle programma's van die dag. Na het aanschaffen krijg je toegang tot de speciale streamingpagina, het festivalhart, waar naast streams ook expopagina's te bezoeken zijn.

Pay what you want

Betaal naar draagkracht.

Specials

*Met je dagticket heb je toegang tot het grootste deel van het programma van Beyond the Black Box. Er zijn echter voorstellingen met beperkte capaciteit waarvoor je apart een (gratis) reservering dient door te geven. Dit doe je via de bevestigingsmail die je krijgt na aanschaf van een dagticket. Meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plaats. We sommen de specials hier op.

Language No Problem

Click here to see a list of programmes classified as Language No Problem.