Plan Je Bezoek

Toegankelijkheid

We staan open voor alle vragen. Deze kun je mailen naar info@brakkegrond.nl of naar één van de medewerkers van de Brakke Grond.

Gelijkvloers
Alle publiek toegankelijke ruimtes in de Brakke Grond zijn gelijkvloers en goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook onze zalen zijn gelijkvloers, er is voldoende plek voor rolstoelgebruikers en hulphonden zijn welkom. Meld je ruim voor aanvang bij de balie, onze medewerkers zullen je dan indien gewenst graag assisteren. Er is tevens een toilet beschikbaar voor bezoekers met een fysieke beperking. 

De begane grond van het eetcafé is gelijkvloers. De bovenverdieping is echter enkel te bereiken met een trap. In het eetcafé is geen aangepaste wc aanwezig. Hiervoor kunt u terecht in het cultuurhuis.

Bereikbaarheid
Personen die slecht ter been zijn en met de auto tot aan de deur willen komen, kunnen het beste vooraf contact opnemen door te mailen naar info@brakkegrond.nl of bellen naar +31 (0)20 622 90 14. De Nes is in principe niet toegankelijk per auto omdat er een paaltje staat aan het begin van de straat. Indien nodig kunnen wij deze tijdelijk weghalen. Er is geen parkeergelegenheid voor de deur, je kunt wel worden afgezet.

Voor Amsterdammers met een Landelijke Parkeerontheffing (LPO) of een Europese gehandicaptenparkeerkaart (EGP) geldt gratis parkeren. Een overzicht van parkeerplekken is hier te vinden.

Slechthorenden
In de Brakke Grond is helaas geen gehoorversterking aanwezig. In sommige gevallen wordt er bij voorstellingen gebruikgemaakt van boventitels. Dit staat dan aangegeven op de website.

Slechtzienden
Hulphonden zijn welkom in de Brakke Grond.

Aangepaste wc
In de Brakke Grond is een aangepaste wc voor rolstoelgebruikers. Hier is ook een verschoontafel voor kinderen.

Meer informatie