Eetcafé

Groepen

Groepen

In deze tijd is het afspreken met een groep niet zo vanzelfsprekend. Op dit moment accepteren wij alleen groepen die aan verschillende tafels willen zitten (per tafel op 1,5 meter afstand). We hopen uiteraard op versoepelingen in de nabije toekomst. 

Ben je van plan om met een groep te komen of wil je meer informatie over arrangementen? Stuur een mail naar cafe@brakkegrond.nl. Telefonisch kun je ons bereiken op +31 (0)20 422 26 66.

Bovenverdieping

Eetcafé de Brakke Grond beschikt over een ruime bovenverdieping die ideaal geschikt is voor groepsdiner's, borrels of feesten. Normaal gesproken is de capaciteit voor een zittend diner zestig personen, voor een staande borrel is dat honderd personen. Ook verzorgen we regelmatig de catering voor huurders van de zalen in het cultuurhuis. Voor grote groepen is het mogelijk om uit te wijken naar één van deze zalen.

In deze tijd rondom het coronavirus is het afspreken met een groep uiteraard niet vanzelfsprekend. Op dit moment kunnen wij dan ook alleen groepen accepteren die het geen probleem vinden om aan verschillende tafels te zitten (per tafel op 1,5 meter afstand). We hopen uiteraard op versoepelingen in de nabije toekomst. 

Meer informatie