Eetcafé

Groepen

Groepen

In deze tijd is het afspreken met een groep niet zo vanzelfsprekend. Op dit moment kunnen we helaas geen groepen verwelkomen, maar mocht je in de toekomst graag met een groepje willen komen, stuur een mail naar naar cafe@brakkegrond.nl of bel +31 (0)20 422 26 66. We hopen uiteraard op versoepelingen in de nabije toekomst. 

 

Bovenverdieping

Eetcafé de Brakke Grond beschikt over een ruime bovenverdieping die ideaal geschikt is voor groepsdiner's, borrels of feesten. Normaal gesproken is de capaciteit voor een zittend diner zestig personen, voor een staande borrel is dat honderd personen. Ook verzorgen we regelmatig de catering voor huurders van de zalen in het cultuurhuis. Voor grote groepen is het mogelijk om uit te wijken naar één van deze zalen.

In deze tijd rondom het coronavirus is het afspreken met een groep uiteraard niet vanzelfsprekend. Op dit moment kunnen wij dan ook alleen groepen accepteren die het geen probleem vinden om aan verschillende tafels te zitten (per tafel op 1,5 meter afstand). We hopen uiteraard op versoepelingen in de nabije toekomst. 

Meer informatie