Plan Je Bezoek

Openingstijden & Bereikbaarheid

Openingstijden

Het huis is op werkdagen geopend vanaf 9:00 uur. We zijn altijd via mail te bereiken. Heb je een vraag stuur deze dan naar info@brakkegrond.nl. Mocht je een vraag hebben voor de kassa, stuur dan een bericht naar kassa@brakkegrond.nl

 

 

Kassa

Wil je meer weten over de werking van onze kassa, ga dan naar kassa & ticketverkoop. We vragen je je ticket online te kopen. Dit is zeer eenvoudig en kan je 24 uur per dag doen via deze website. 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de tram naar halte Dam, Rokin of Spui, vanaf daar wandel je in ongeveer vijf minuten naar de Brakke Grond. De dichtsbijzijnde metrohalte is Rokin. Plan je reis via 9292.nl.

Parkeren

Parkeren kan langs één van de grachten in de buurt, maar het is vaak lastig om een plekje te vinden. Dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Parkeergarage Rokin, Q Park De Bijenkorf op Beursplein 15, Mobypark Radisson Blu (reserveer hier) Parkeergarage Stopera op Waterlooplein 28, P1 Waterlooplein op Valkenburgerstraat of P1 Centrum op de Prins Hendrikkade 20a. Bekijk ook de mogelijkheden van P+R parkeerplekken aan de rand van stad. Je betaalt €8 per dag incl. openbaar vervoer om de stad in te komen. 

Hotel boeken?

Om hotels te vinden dichtbij het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, bezoek HotelsCombined.

Toegankelijkheid

Onze zalen zijn gelijkvloers, er is voldoende plek voor rolstoelgebruikers, en hulphonden zijn welkom. Meld je ruim voor aanvang bij de balie, onze medewerkers zullen je dan  indien gewenst graag assisteren. Er is tevens een toilet beschikbaar voor bezoekers met een fysieke beperking

Personen die slecht ter been zijn en met de auto tot aan de deur willen komen, kunnen het beste vooraf contact opnemen door te mailen naar info@brakkegrond.nl of bellen naar +31 (0)20 622 90 14. Er is geen parkeergelegenheid voor de deur, je kunt wel worden afgezet.

Meer informatie