Eetcafé

We zijn open 
Vanaf nu is het eetcafé gewoon weer open vanaf 11:00. Je kunt reserveren voor een tafeltje via de pop up op deze pagina. Het hoeft niet maar mag wel. Voor het terras kun je ook reserveren.  Je kunt vanaf nu ook gebruik maken van het theatermenu, daar kun je voor reserveren:  Normaalgesproken betaal je daar €24 p.p.voor, maar in combinatie met je voorstellingsticket betaal je slechts €20,50. Uiteraard wordt de 1,5 meter regel binnen en buiten gehanteerd.

Nieuw: elke vrijdagavond is er een DJ met Vlaamse wave rarities uit de jaren 80 en italo-disco. 

Wat altijd geldt:
- een maximum van 30 gasten in het eetcafé
- bezoekers moeten reserveren;
- iedereen houdt 1,5 meter afstand (behalve mensen uit hetzelfde huishouden);
- in een checkgesprek vooraf tussen personeel en klant wordt ingeschat of het bezoek risico’s oplevert.

Op het terras geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).

Het eetcafé volgt de richtlijnen van het RIVM en van Horeca Nederland

Elke vrijdagavond wordt er muziek gedraaid
Elke vrijdagavond wordt er muziek gedraaid

Voor ieders goesting

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!

Groepen

Je bent van harte welkom om met een groep te komen eten. Ben je van plan om met tien personen of meer te komen of wil je meer informatie over arrangementen? Stuur een mail naar cafe@brakkegrond.nl. Telefonisch kun je ons bereiken op +31 (0)20 422 26 66.

Bovenverdieping huren?

Eetcafé de Brakke Grond beschikt bovendien over een ruime bovenverdieping die ideaal geschikt is voor groepsdiner's, borrels of feesten. Capaciteit voor een zittend diner is zestig personen, voor een staande borrel is dat honderd personen. Ook verzorgen we regelmatig de catering voor huurders van de zalen in het cultuurhuis. Voor grote groepen is het mogelijk om uit te wijken naar één van deze zalen.