Eetcafé

Vanaf 28 april is het terras weer open
Vanaf woensdag 28 april kun je tussen 12:00 en 18:00 weer gebruik maken van ons terras. Maak hiervoor een reservering via de reserveringsbanner op deze pagina. Uiteraard kun je ook nog steeds eten bestellen en afhalen. 

Stoofvlees, kaasfondue en soep in pot
Zin om Vlaams stoofvlees, kaasfondue en soep op voorraad in huis te hebben? Bestel het dan gewoon in een pot via de bestelsite. Ze kunnen door heel Nederland en Vlaanderen verstuurd worden.

Brunch 
We bezorgen iedere zondag brunches door heel Amsterdam. Als je op zaterdag voor 22:00 bestelt ontvang je op zondag een brunchbox met heerlijkheden. Zo vind je croissantjes, bolletjes, kaas/jam, yoghurt met granola, vers fruit, pannekoekjes, verse jus, chocola en zelfs chai latte poeder. Ook zijn er vegan of vega versies. Bestellen kan direct hier.

Chocoladehart onder de riem
Wil je iemand een hart onder de riem steken?  Bestel een handgemaakt en gedecoreerd chocolade hart. Kan worden verzonden door heel Nederland. Ook te bestellen via de bestelsite.

Voor ieders goesting

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!