Eetcafé

Eetcafé bezorgt aan huis 
Vanwege de huidige maatregelen kun je voorlopig niet eten in het café. Wel kun je terecht in de winkel voor speciaal bier en chocolade en kun je heerlijke Vlaamse gerechten afhalen, van een smoske tot een patatje stoof en zelfs een pannetje mosselen. Alles is te bestellen via de bestelsite van het eetcafé of je laat het thuis bezorgen.

Brunch
Nieuw is de Sunday brunch. Als je op zaterdag voor 22:00 bestelt ontvang je op zondag een box met heerlijkheden. Zo vind je croissantjes, bolletjes, kaas/jam, yoghurt met granola, vers fruit, pannekoekjes, verse jus, chocola en zelfs chai latte poeder. Ook zijn er vegan of vega versies. Bestel de brunch via de eigen bestelsite.

Dagschotel tijdens IDFA - tot en met 7 december
IDFA is digitaal neergestreken in de Brakke Grond. Helaas dus geen nazit in het eetcafé met een dagschotel. Maar daar is wat op gevonden. Het café komt tijdens IDFA gewoon bij je thuis.  Bestel nu een heerlijke melanzane: een Italiaans gerecht met aubergine, courgette, zoete aardappel, tomatensaus, gruyere en cheddar kaas vor maar €11.50.

 

Voor ieders goesting

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!

Meer informatie