Eetcafé

Nieuwe sluitingstijden horeca
Het eetcafé is, in verband met de nieuwe regelgeving van de overheid, van zondag 28 november tot en met 18 december geopend tot 17:00. Het café is op maandag en dinsdag gesloten.

Voor ieders goesting
Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!

Maandag en dinsdag gesloten
Het café is op maandagen gesloten.

Nieuw personeel
Het café is op zoek naar nieuw personeel voor in de keuken en bediening (parttime). Zin om deel uit te maken van een geweldig team? Mail je CV en motivatie naar cafe@brakkegrond.nl.