Eetcafé

Vanaf 5 juni weer open tot 22:00
We mogen vanaf 5 juni weer open tot 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten, met 1,5 meter afstand.

Nieuw personeel
Het café is op zoek naar nieuw personeel voor in de keuken en bediening (parttime). Zin om deel uit te maken van een geweldig team? Mail je CV en motivatie naar cafe@brakkegrond.nl.

Het terras is weer open
Je kan tussen 12:00 en 20:00 uur weer gebruik maken van ons terras. Maak hiervoor een reservering via de reserveringsbanner op deze pagina. Uiteraard kun je ook nog steeds eten bestellen en afhalen.

Stoofvlees, kaasfondue en soep in pot
Zin om Vlaams stoofvlees, kaasfondue en soep op voorraad in huis te hebben? Bestel het dan gewoon in een pot via de bestelsite. Ze kunnen door heel Nederland en Vlaanderen verstuurd worden.

Brunch 
We bezorgen dagelijks brunchboxen door heel Amsterdam. Als je voor 17:00 uur bestelt, ontvang je de volgende dag een brunchbox met heerlijkheden in huis. Zo vind je croissantjes, bolletjes, kaas/jam, yoghurt met granola, vers fruit, pannekoekjes, verse jus, en chocola. Ook zijn er vegan of vega versies. Bestellen kan direct hier.

Chocoladehart onder de riem
Wil je iemand een hart onder de riem steken?  Bestel een handgemaakt en gedecoreerd chocolade hart. Kan worden verzonden door heel Nederland. Ook te bestellen via de bestelsite. 

 

Voor ieders goesting

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!