Eetcafé

Zomerperiode
Het café is tussen maandag 19 juli en zondag 22 augustus op maandag en dinsdag gesloten.

Nieuw personeel
Het café is op zoek naar nieuw personeel voor in de keuken en bediening (parttime). Zin om deel uit te maken van een geweldig team? Mail je CV en motivatie naar cafe@brakkegrond.nl.

Stoofvlees, kaasfondue en soep in pot
Zin om Vlaams stoofvlees, kaasfondue en soep op voorraad in huis te hebben? Bestel het dan gewoon in een pot via de bestelsite. Ze kunnen door heel Nederland en Vlaanderen verstuurd worden.

Chocoladehart onder de riem
Wil je iemand een hart onder de riem steken?  Bestel een handgemaakt en gedecoreerd chocolade hart. Kan worden verzonden door heel Nederland. Ook te bestellen via de bestelsite. 

 

Voor ieders goesting

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!