Eetcafé

Reserveren

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!

Het eetcafé is van dinsdag tot en met zondag open vanaf 12:00. Heb je een vraag voor het café, stuur dan een e-mail naar cafe@brakkegrond.nl, of bel 020 422 26 66.

Personeel gezocht
Wil je meer weten over Vlaamse bieren en streekproducten en vind je het leuk om in een culturele omgeving te werken. Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken personeel voor in de bediening en de keuken. Stuur een mail naar cafe@brakkegrond.nl.  Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag en er is veel ruimte om je te ontwikkelen.

Meer informatie