Eetcafé

Reserveren

Openingstijden, contact en reserveren

Het eetcafé is van dinsdag tot en met zondag open vanaf 12:00. Heb je een vraag voor het café, stuur dan een e-mail naar cafe@brakkegrond.nl, of bel 020 422 26 66. Hieronder kun je een reservering maken.

 

Voor ieders goesting

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten! 

Theatermenu

Ga je naar een voorstelling? Vanaf 7 maart  kun je op vertoon van je ticket bij het eetcafé een theatermenu bestellen voor €21,50. Je hebt dan een voor- en hoofdgerecht. We vragen je wel om via de reserveerbutton op deze pagina te reserveren op 'Theatermenu',  tussen 17:30 u en 19:00 u. 

Waar bestaat het theatermenu uit?

Voorgerecht: 
Kaaskroketten 2 stuks - gefrituurde peterselie - citroen (VE)
of Seizoensoep - brood - boter (VG)

Hoofdgerecht:
Stoofvlees - rundernek - Vlaamse frites- gemengde sla
of Spitskool - gebraden en gestoofd - geitenkaas - hazelnoot - Duchesse de Bourgogne (VE)

Toegankelijkheid

De begane grond van het eetcafé is gelijkvloers. De bovenverdieping is echter enkel te bereiken met een trap. In het eetcafé is geen aangepaste wc aanwezig. Hiervoor kunt u altijd terecht in het cultuurhuis.

Personeel gezocht

Het café is geregeld op zoek naar personeel, stuur gerust een open sollicitatie naar cafe@brakkegrond.nl.en wellicht is er plek.

Meer informatie