Ticketinfo

Data
do 11 feb, 22:00
za 13 feb, 00:00
Prijzen

© Tom Callemin

Livestream

Robbert&Frank Frank&Robbert

Breadcrumbs Interactive Livestream
Virtueel mee op sleeptouw doorheen een expositie

Als sportcommentatoren nemen Robbert&Frank Frank&Robbert het publiek virtueel mee op sleeptouw doorheen hun laatste solo tentoonstelling BREADCRUMBS. De camera slingert zachtjes langs kunstwerken, zoomt in op pancartes en toont verschillende verstilde performances. Auditief begeleiden de kunstenaars het geheel en nodigen ze de deelnemers uit om ook zélf aan de slag te gaan. Hoe? U krijgt via de post een pretpakket toegestuurd met enkele kunstwerkjes en attributen. Sommige werken worden in groep geactiveerd tijdens de livestream, andere zaken kan u later in alle stilte alleen uitvoeren. Deze lecture-performance sluit af met een klein ritueel.

De aanmeldingsperiode voor de pretpakketten is helaas verlopen, in verband met de verzendtijd. Te laat? Geen probleem, de rondleiding is ook zonder pakket fijn om te zien.

do 11 feb '21,
za 13 feb '21
Beyond the Black Box

Dit programma is onderdeel van Beyond the Black Box.

Dagtickets

De ticketverkoop verloopt per dag. Robbert&Frank Frank&Robbert zijn te zien op donderdag 11 en zaterdag 13 februari. Klik op de datum voor een overzicht van het programma en het kopen van een dagticket.

Interview

Lees hier een interview met Robbert&Frank Frank&Robbert, door Joelie Stork.

Credits
Van en door Robbert&Frank Frank&Robbert
Met de steun de Provincie West-Vlaanderen en Be-Part Platform voor hedendaagse kunst