Ticketinfo

Data
vr 12 feb, 10:41
Prijzen

©

Festival

Beyond the Black Box | Vrijdag

Tijdschema streams

18:00 uur - Paulien Oltheten
19:00 uur - Podcast Solidaire Praktijken
20:00 uur - Koken met Sien Vanmaele (inschrijving gesloten)
20:00 uur - Charlotte Bouckaert
20:30 uur - The Word Radio

Samen op zoek naar een duurzame werkcultuur in de culturele sector in de live podcast Solidaire Praktijken, koken ter voorbereiding op het einde van de wereld met Sien Vanmaele, een (on)alledaags stilleven met live muziek van Charlotte Bouckaert en een avond lang muziek, gesprekken en screenings met The Word Radio.

Specials

Schrijf je verder snel in voor een tijdslot voor de analoge (!) stiltewandeling door Amsterdam met TAAT, of de virtuele één-op-één ontmoeting met Ine Ubben en Clara Cortes.

Online expo

Via de streamingpagina bezichtig je werken van Ezra Veldhuis, Benjamin Cools, Bosse Provoost & Oshin Albrecht, buren, Kim Snauwaert & Anyuta Snauwaert WiazemskyMarijke De Roover, Johannes Bellinkx en Vedran Kopljar

vr 12 feb '21
Koop kaarten
Beyond the Black Box

Dit dagprogramma is onderdeel van Beyond the Black Box.

Dagticket

Met een dagticket heb je toegang tot bijna* alle programma's van die dag. Na het aanschaffen krijg je toegang tot de speciale streamingpagina, het festivalhart, waar naast streams ook expopagina's te bezoeken zijn.

Pay what you want

Betaal naar draagkracht.

Language No Problem

Click here to see a list of programmes classified as Language No Problem.

Specials

*Met je dagticket heb je toegang tot het grootste deel van het programma van Beyond the Black Box. Er zijn echter voorstellingen met beperkte capaciteit waarvoor je apart een (gratis) reservering dient door te geven. Dit doe je via de bevestigingsmail die je krijgt na aanschaf van een dagticket. Meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plaats. We sommen de specials hier op.