Ticketinfo

Data
wo 10 feb, 20:51 — 20:30
Prijzen

©

Festival

Beyond the Black Box | Woensdag

Tijdschema stream

20:30 uur - Opening Beyond the Black Box 2021

Presentaties van en gesprekken met onder andere Bosse Provoost & Ezra Veldhuis, Kim Snauwaert & Anyuta Wiazemsky Snauwaert en Marijke De Roover. Onder leiding van Suzanne Sanders en Selm Wenselaers.

Specials

Schrijf je verder snel in voor een tijdslot voor de analoge (!) stiltewandeling door Amsterdam met TAAT, of de virtuele één-op-één ontmoeting met Ine Ubben en Clara Cortes.

Online expo

Via de streamingpagina bezichtig je werken van Ezra Veldhuis, Benjamin Cools, Bosse Provoost & Oshin Albrecht, burenKim Snauwaert & Anyuta Snauwaert WiazemskyMarijke De RooverJohannes Bellinkx en Vedran Kopljar.

wo 10 feb '21
20:30 uur
Koop kaarten
Beyond the Black Box

Dit dagprogramma is onderdeel van Beyond the Black Box.

Dagtickets

Met een dagticket heb je toegang tot bijna* alle programma's van die dag. Na het aanschaffen krijg je toegang tot de speciale streamingpagina, het festivalhart, waar naast streams ook expopagina's te bezoeken zijn.

Pay what you want

Betaal naar draagkracht.

Language No Problem

Click here to see a list of programmes classified as Language No Problem.

Specials

*Met je dagticket heb je toegang tot het grootste deel van het programma van Beyond the Black Box. Er zijn echter voorstellingen met beperkte capaciteit waarvoor je apart een (gratis) reservering dient door te geven. Dit doe je via de bevestigingsmail die je krijgt na aanschaf van een dagticket. Meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plaats. We sommen de specials hier op.