Ticketinfo

Data
za 13 feb, 11:12
Prijzen

©

Festival

Beyond the Black Box | Zaterdag

Tijdschema streams

16:00 uur - Koken met Sien Vanmaele (inschrijving gesloten)
16:30 uur - Paulien Oltheten
17:30 uur - Charlotte Bouckaert
18:00 uur - buren
18:30 uur - In gesprek met TAAT, Ine Ubben en Clara Cortes
19:30 uur - Koken met Sien Vanmaele (inschrijving gesloten)
19:30 uur - Robbert&Frank Frank&Robbert
20:30 uur - David Weber-Krebs
20:30 uur - Interactieve cocktailworkshop

Een live video-essay over Lourdes van Paulien Oltheten, koken ter voorbereiding op het einde van de wereld met Sien Vanmaele, een (on)alledaags stilleven met live muziek van Charlotte Bouckaert, een presentatie van en gesprek met buren en een boekenleesclub van David Weber-Krebs. We sluiten Beyond the Black Box feestelijk af met een interactieve cocktailworkshop door meesterbartender Tim Lefevre

Specials

Schrijf je verder snel in voor een tijdslot voor de analoge (!) stiltewandeling door Amsterdam met TAAT, of de virtuele één-op-één ontmoeting met Ine Ubben en Clara Cortes.

Online expo

Via de streamingpagina bezichtig je werken van onder andere Ezra Veldhuis, Benjamin Cools, Bosse Provoost & Oshin Albrecht, burenKim Snauwaert & Anyuta Wiazemsky SnauwaertMarijke De Roover, Johannes Bellinkx en Vedran Kopljar.

za 13 feb '21
Koop kaarten
Beyond the Black Box

Dit dagprogramma is onderdeel van Beyond the Black Box.

Dagtickets

Met een dagticket heb je toegang tot bijna* alle programma's van die dag. Na het aanschaffen krijg je toegang tot de speciale streamingpagina, het festivalhart, waar naast streams ook expopagina's te bezoeken zijn.

Pay what you want

Betaal naar draagkracht.

Language No Problem

Click here to see a list of programmes classified as Language No Problem.

Specials

*Met je dagticket heb je toegang tot het grootste deel van het programma van Beyond the Black Box. Er zijn echter voorstellingen met beperkte capaciteit waarvoor je apart een (gratis) reservering dient door te geven. Dit doe je via de bevestigingsmail die je krijgt na aanschaf van een dagticket. Meld je op tijd aan om zeker te zijn van een plaats. We sommen de specials hier op.