Ticketinfo

Data
wo 10 feb, 17:56
do 11 feb, 17:56
vr 12 feb, 17:56
za 13 feb, 17:56
Prijzen
Language no problem

TAAT

(VOL) HALL12

At a time when the Other seems so far away, in HALL12 we are looking for a coming together. For Beyond the Black Box, TAAT invites you to a meeting with a stranger. A meeting in the form of a ‘silent walk’. A meeting as a small, subversive act aimed at maintaining a connection to the city, and to the Other.

TAAT is a ‘liquid’ collective working at the intersection of theatre, architecture, visual art and performance. HALL12 Amsterdam is a collaboration between Menzo Kircz and Shaly Lopez. The project is part of HALL12 – Encounter Activism.

Pay attention: this (real) walk trough the city of Amsterdam needs extra subscription. How to do this will be illuminated after purchasing the dayticket. 

 

Data
We 10 February, 17:56
Th 11 February, 17:56
Fr 12 February, 17:56
Sa 13 February, 17:56

© Ilona van den Brekel

Performance

TAAT

(VOL) HALL12
Een ontmoeting in de vorm van een stiltewandeling

Let op! Dit programmaonderdeel is volgereserveerd.

Een ontmoeting vindt plaats.
Een ontmoeting vindt plaats op een plek, maar vindt dus eerst plaats.
Een plaats gaat nergens heen, maar geeft ruimte te bewegen.

In een tijd waarin de Ander ver weg lijkt, zoeken wij met HALL12 de toenadering. Voor Beyond the Black Box nodigt TAAT je uit voor een ontmoeting met een onbekende. Een ontmoeting in de vorm van een ‘stiltewandeling’. Een ontmoeting ook als een hele kleine, subversieve daad om met de stad en de Ander verbonden te blijven.

TAAT is een 'liquide' collectief dat werkt op het snijvlak van theater, architectuur, beeldende kunst en performance. HALL12 Amsterdam is een samenwerking van Menzo Kircz en Shaly Lopez. Het project is onderdeel van HALL12 - Encounter Activism.

Tijden

De wandelingen vinden dagelijks plaats om 10:00 uur, 13:00 uur en 16:00 uur.

En Nu?

Als reactie op de lockdownperiode ontwikkelde TAAT een ecosysteem van ontmoetingen dat ‘sociale afstand’ inzet als uitnodiging voor nieuwe vormen van emotionele nabijheid. Met deze tekst voor En Nu? schetsten zij de context voor het ontstaan en de ontwikkeling van HALL12 Amsterdam.

wo 10 feb '21

za 13 feb '21
Beyond the Black Box

Dit programma is onderdeel van Beyond the Black Box.

Dagticket

De ticketverkoop verloopt per dag. TAAT is te beleven op 10, 11, 12 en 13 februari. Klik op de datum naar keuze voor een overzicht van het programma en het kopen van een ticket.