Ticketinfo

Data wo 10 feb — za 13 feb
15:54
Prijzen

©

Festival

Beyond the Black Box

Ontdek hybride kunstvormen

Deze derde editie van Beyond the Black Box doet haar naam extra eer aan - wegens Covid-19 zal het festival zich volledig online manifesteren. De essentie blijft onveranderd: ontdek nieuwe kunstenaars die de bestaande conventies openbreken en experimenteren met hybride vormen.

Wat te verwachten? Beyond the Black Box ervaar je onder meer in de doorlopende livestream, een online expositie en bijzondere live ontmoetingen. Denk aan een live video-essay over Lourdes van Paulien Oltheten, een virtuele rondleiding van Robbert&Frank Frank&Robbert, een (on)alledaags stilleven met live muziek van Charlotte Bouckaert, een kookworkshop ter voorbereiding op het einde van de wereld van Sien Vanmaele, een één-op-één ontmoeting met Ine Ubben en Clara Cortes, muziek, gesprekken en screenings van The Word Radio, en nog veel en veel meer. 

Vorm

De Brakke Grond slaat de handen ineen met C-TAKT en SoAP, en nodigt zowel makers als publiek uit te experimenteren met vorm, ruimte en tijd. Zo komen in Beyond the Black Box artistieke praktijken samen die zich bewegen op het snijvlak tussen podiumkunst en beeldende kunst, pendelend tussen Vlaanderen en Nederland. Werken die per definitie grenzen overschrijden en verbinding zoeken tussen verschillende disciplines en (nationale) contexten.

Beyond the Black Box vindt dit jaar volledig online plaats. Via een interactief streamingplatform betrekken hybride makers de virtuele ruimte bij hun praktijk, en onderzoeken ze wat deze schakeling betekent voor hun werk.

Daarnaast wordt inhoudelijk randprogramma live gebroadcast, en verdieping geboden. Er wordt bijvoorbeeld een podcast over Solidaire Praktijken gehost, en aandacht besteed aan Hybride Kunstkritiek; hoe te reflecteren op discipline-overstijgend werk.

Beyond the Black Box wordt georganiseerd door de Brakke Grond in samenwerking met C-TAKT (BE) en SoAP Maastricht (NL). 

wo 10 feb '21

za 13 feb '21
Tickets

De ticketverkoop verloopt per dag. Met een dagticket heb je toegang tot bijna* alle programma's van die dag. Na het aanschaffen krijg je toegang tot de speciale streamingpagina, het festivalhart, waar naast streams ook expopagina's te bezoeken zijn.

Pay what you want

Betaal naar draagkracht.

LNP

Click here to see a list of programmes classified as Language No Problem.

Specials

*Met je dagticket heb je toegang tot het grootste deel van het programma van Beyond the Black Box. Er zijn echter voorstellingen met beperkte capaciteit waarvoor je hiernáást een apart ticket dient te reserveren. Doe dit op tijd om zeker te zijn van een plaats. We sommen ze hier op.

Mede mogelijk gemaakt door: