Ticketinfo

Verschillende prijzen

Verschillende locaties
Data
za 04 apr, 16:56
za 11 apr, 16:56
Prijzen

©

Festival

Toneelhuis P.U.L.S. week in Amsterdam

Afgelast

Theatermakers maken stap naar grote zaal

Het Antwerps stadstheater Toneelhuis is een graag geziene gast in Amsterdam. Internationaal Theater Amsterdam (ITA), Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Frascati presenteren van oudsher werk van de Toneelhuismakers. Sinds een jaar of twee volgen ze ook de jonge theatermakers van het P.U.L.S. project, het Project for Upcoming artists for the Large Stage. P.U.L.S. is een vierjarenplan van Toneelhuis dat getalenteerde jonge theatermakers op eigen tempo laat doorgroeien naar de grote zaal. Verschillende internationaal gerenommeerde regisseurs waaronder Alain Platel, Ivo van Hove en initiatiefnemer Guy Cassiers kijken als bondgenoten mee.

Van 4 t/m 8 april 2020 bundelen de Amsterdamse huizen hun krachten om het werk van de P.U.L.S.makers te presenteren aan het publiek.

ITA toont Het Huwelijk van Timeau De Keyser (Toneelhuis & Tibaldus) en Bruegel van Lisaboa Houbrechts (Toneelhuis), Hannah De Meyer speelt hi, baubo (Toneelhuis) in Frascati en Bosse Provoost presenteert Matisklo (Toneelhuis & Kraagsteen) in de Brakke Grond. 

za 04 apr '20,
za 11 apr '20
Verschillende locaties