Ticketinfo

Data do 01 sep — zo 11 sep
15:22
Prijzen

©

Te gast

Nederlands Theater Festival

Met o.a. Lisette Ma Neza, Het Zuidelijk Toneel en Timo Tembuyser
Een selectie van de beste podiumkunst van het afgelopen seizoen.

Het Nederlands Theater Festival is er om het theater én het publiek te vieren. De Nederlandse Toneeljury heeft hierom weer de meest bijzondere voorstellingen van dit seizoen geselecteerd. Met deze selectie toont de Nederlandse Toneeljury een bloemlezing van het mooie dat het Nederlandse en Vlaamse theater te bieden heeft. Elf dagen lang zie je de beste voorstellingen door heel Amsterdam, waarvan een drietal in de Brakke Grond. 

Zie onderstaande evementen voor meer informatie over de voorstellingen in de Brakke Grond.

Te gast

Een gastprogramma is een initiatief van een relevante (partner)organisatie dat buiten de eigen programmalijnen ligt, maar wel voldoende aansluit op de inhoudelijke missie van de Brakke Grond. Zoals bijvoorbeeld uitreikingen van Vlaams-Nederlandse culturele prijzen of programma's van onze Vlaams-Nederlandse partnerorganisaties zonder of met slechts beperkte artistiek inhoudelijke samenwerking met de Brakke Grond.

do 01 sep '22

zo 11 sep '22
Nederlands Theater Festival

In elf dagen tijd toont NTF voorstellingen o.a. uit de Officiële Juryselectie, producties van het Vlaamse Theaterfestival, BNG Bank Theaterprijs-genomineerden en prijswinnende jeugdvoorstellingen uit het afgelopen theaterseizoen. Lees hier meer.

Netwerken

Op NTF ontmoet je makers, en vooral ook: elkaar. Het festival opent bijvoorbeeld weer met de jaarlijkse Staat van het Theater, en sluit feestelijk af met het Gala van het Nederlands Theater. Het professionals-programma NTF PRO vindt dit jaar plaats in de Brakke Grond. Lees hier meer.

Amsterdam Fringe

Amsterdam Fringe Festival, het eigenzinnige zusje van NTF, zet de deuren weer open voor de jonge honden en de avant-garde: ruim 50 producties van onorthodoxe theatermakers uit binnen- en buitenland op meer dan 30 locaties. Ook te zien in de Brakke Grond - lees hier meer.