Ticketinfo

In de Brakke Grond, Frascati, de Kleine Komedie, Theater Bellevue, ITA en de Balie.

Data
do 01 sep, 10:00
vr 02 sep, 10:00
Prijzen

©

Te gast

NTF PRO

Nederlands Theater Festival
Het 2-dagen programma voor professionals.

Aan de start van het nieuwe theaterseizoen opent het Nederlands Theater Festival met NTF PRO, dé plek van live samenkomst voor theaterprofessionals uit het hele land, dwars door alle generaties heen. De ideale plek om in gesprek te gaan met acteurs en technici, studenten en ervaren rotten, marketeers en beleidsmakers, Fringe-makers en productieleiders en recensenten. Kortom: ontmoet er de pioniers van vandaag en morgen, on onder andere de Brakke Grond.
 
Hot topics zijn er genoeg: regionale uitwisseling, internationale solidariteit, sociale veiligheid, macht en inclusief leiderschap, prijzen en gender, nieuwe verbindingen tussen onderwijs en werkveld; het mentoraat als carrièrestap, en nog veel meer. Dompel je onder in discussies op het scherpst van de snede, panelgesprekken, boekpresentaties, showcases, college-uurtjes, open source werkgroepen en draai mee aan de knoppen van de toekomst.
 
Met vertrouwde partners als The Need for Legacy en Theaterkrant, up and coming netwerken als ENT en platform Aanvang, en opvallende headliners als Sinan Çankaya. Naast de jaarlijkse Staat van het Theater - de spreker (m/v/x) blijft nog even een goedbewaard geheim - start er een nieuwe traditie: The State of The World met niemand minder dan Pussy Riot-leider en activiste Maria Alyokhina (33), die in mei dit jaar uit Rusland vluchtte.

Op 1 september beleef je in de Brakke Grond onder andere een masterclass Inclusie en Machtsverhoudingen door Sinan Çankaya, een discussie over internationale solidariteit door Thomas Lamers en de boekpresentatie van De Collectieven - Een unieke theatergeschiedenis.

do 01 sep '22

vr 02 sep '22
Meer info en kaarten
Nederlands Theater Festival

Dit programma is onderdeel van het Nederlands Theater Festival, dat plaatsvindt van 1 t/m 11 september 2022. Lees hier meer.