Ticketinfo

de Brakke Grond
Data wo 09 feb — za 12 feb
00:00
Prijzen

©

Festival

Beyond the Black Box (geannuleerd)

Ontdek verrassend transdisciplinair werk
De vierde editie van het festival, in samenwerking met C-TAKT en SoAP Maastricht.

Na de persconferentie van vrijdag 14 januari is met pijn in het hart besloten om Beyond the Black Box 2022 te annuleren. De huidige lockdown werd verlengd met tien dagen voor de cultuursector en horeca, en er is geen garantie gegeven dat er tegen die tijd versoepelingen worden aangekondigd. Dit geeft ons niet de kans het festival op een kwalitatieve en zorgvuldige manier te kunnen organiseren. Volgend jaar keren we groots terug, met Beyond the Black Box 2023!

De Brakke Grond presenteert, in samenwerking met C-TAKT en SoAP Maastricht, de vierde editie van Beyond the Black Box. 

Na een digitale editie in 2021, mag dit keer het huis weer volop benut worden. Ontdek nieuwe kunstenaars die de bestaande conventies openbreken en experimenteren met hybride vormen terwijl je ronddwaalt langs alle hoeken en gaten van de Brakke Grond. Van kleurrijke parcoursen tot absolute duisternis, van onzichtbare dans tot tastbaar ambachtswerk.

Het festival toont makers die hun eigen positie en die van het publiek ten opzichte van hun omgeving bevragen. Zo komen artistieke praktijken samen, die zich bewegen op het snijvlak tussen verschillende kunstvormen.

Ondanks deze nog steeds onzekere tijd, presenteren we met trots toch alvast een deel van de programmering. Bekijk de werken hieronder!

wo 09 feb '22

za 12 feb '22
de Brakke Grond
Geannuleerd
Blijf op de hoogte

Onzekere tijden vragen om voortdurende flexibiliteit. Om op de hoogte te blijven van alle updates rondom Beyond the Black Box, schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief, of houd onze socials en website in de gaten.

beyond Beyond the Black Box

Dit jaar maakt partner SoAP Maastricht geen (eigen) werk op het festival, maar benadert het festival zélf als het werk. Ze dragen deze editie zorg voor beyond Beyond the Black Box, een programma waarbij enkele ‘onopmerkelijke’ momenten van een festival gerichte aandacht wordt gegeven. Lees hier meer.