Ticketinfo

de Brakke Grond
Data
do 17 jun, 18:00 — 20:00
Prijzen
- gratis, meld je aan via bezoek@brakkegrond.nl -

©

Expositie

Opening Ik alleen, heb meer herinneringen

Maxime Brigou
Amsterdam Art Week: opening jubileumtentoonstelling

T/m 18 juli presenteert de Brakke Grond een nieuwe serie sculpturen van Maxime Brigou in de solotentoonstelling Ik alleen, heb meer herinneringen. De tentoonstelling markeert een bijzonder moment omdat ze het begin inluidt van het veertigjarig jubileum van de Brakke Grond. Daarom vroeg het Vlaams cultuurhuis aan Berlinde De Bruyckere om als voormalig exposant een opkomend talent uit het Vlaamse veld voor te dragen. Zo verbindt de Brakke Grond haar rijke geschiedenis aan een nieuwe generatie kunstenaars om samen met hen aan de toekomst te bouwen.

De opening vindt plaats op donderdag 17 juni, van 18:00 tot 20:00 uur.
Onofficieel is de tentoonstelling dan al even open voor publiek maar in het kader van Amsterdam Art Week heffen we samen het glas. Rond 18:45 uur is er een kort openingsgesprek tussen tentoonstellingsmaker Vera Bertheux en de kunstenaar Maxime Brigou. We hopen je veilig maar toch feestelijk te ontvangen.

In verband met Covid-19 is er beperkte capaciteit en vragen we je om je aan te melden voor de opening door een mail te sturen naar bezoek@brakkegrond.nl

do 17 jun '21
de Brakke Grond
Meld je aan voor de opening

In verband met beperkte capaciteit vragen we je om je aan te melden voor de opening via bezoek@brakkegrond.nl
 
Lees hier meer over ons beleid rondom COVID-19.