29 mei 2020

Regels rondom een veilig bezoek

Hoe werkt een bezoek aan de Brakke Grond

Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet.

Informatie voor bezoekers rondom het coronavirus

De Brakke Grond houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en aan de protocollen zoals opgesteld door de verschillende koepelorganisaties van de culturele sector: VSCD en De Zaak NuMet inachtneming van deze richtlijnen heeft de Brakke Grond ook huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en kunstenaars om een veilige omgeving te kunnen creëren. 


De algemene voorwaarden

- De Brakke Grond ziet toe op het maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in het gebouw. 

- Iedereen houdt 1,5 meter afstand (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). 

- De hygiënemaatregelen dienen te worden opgevolgd. In het gebouw is er op diverse plekken desinfecterende handgel aanwezig. Desinfecteer je handen altijd bij binnenkomst.

- Er is geen garderobe voorzien. Eventuele jassen en tassen dien je mee te nemen naar de zaal of exporuimte.

- Er is altijd een onthaalmedewerker van de Brakke Grond aanwezig voor vragen. We vragen je de aanwijzingen van deze medewerker op te volgen.

- Blijf thuis bij gezondheidsklachten.


Zo werkt het voor exposities:

- De Brakke Grond is vanaf 5 juni op dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 18:00.

- Je moet reserveren voor een bezoek via deze pagina.

- In de Brakke Grond wordt aangegeven welke route je kunt lopen voor je bezoek aan de expositie.

- Bij aankomst zullen wij je vragen of je gezondheidsklachten* hebt zodat kan worden ingeschat of het bezoek risico’s oplevert. Medewerkers van de Brakke Grond behouden het recht om toegang tot het gebouw te ontzeggen bij twijfel over de gezondheidstoestand.

- Houd je aan de algemene voorwaarden en de huis-en bezoekregels.


Zo werkt het voor voorstellingen:

- Voor het bezoeken van een voorstelling dien je altijd online een kaart te kopen. Lukt het niet online te bestellen laat het ons dan weten via kassa@brakkegrond.nl of bel op de dag zelf of in het weekend het onthaal: T 020 6229014. Dan helpen we je om jouw boeking alsnog in orde te maken. Je leest hier alles over kassa & kaartverkoop.

- De avondkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling open. Heb je al een kaartje? Dan ben je vanaf 15 minuten voor aanvang van de voorstelling welkom bij de kassa in de foyer van de Brakke Grond. Daar word je ticket gescand aan de deur van de zaal. Vervolgens word je door één van onze medewerkers naar een plaats begeleid.

- Voordat je een voorstelling bezoekt, ontvang je een e-mail (servicemail) met een overzicht van de regelgeving en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling.

- Bij aankomst zullen wij je vragen of je gezondheidsklachten* hebt zodat kan worden ingeschat of het bezoek risico’s oplevert. Medewerkers van de Brakke Grond behouden het recht om toegang tot het gebouw te ontzeggen bij twijfel over de gezondheidstoestand.

- Als je een ticket hebt en gezondheidsklachten* ontwikkelt is het helaas niet toegestaan ​​om de voorstelling te bezoeken. Neem in dat geval contact op met het kantoornummer van de Brakke Grond: T 020 622 9014.

*Gezondheidsklachten zijn:
niezen;
een zere keel;
een lopende neus;
een kuch;
verhoging van lichaamstemperatuur;
plotseling verlies van reuk of smaak.

- Houd je aan de algemene voorwaarden en aan de huis-en bezoekregels.
 

Cafébezoek

Voor meer informatie kun je de cafépagina bezoeken.


Wat altijd geldt

- Houd altijd 1,5 meter afstand.

- Was regelmatig je handen.

- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

- Blijf thuis als je verkoudheids- of griepverschijnselen hebt.

- Vermijd openbaar vervoer zo veel mogelijk en kom te voet of met de fiets.


Toch nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014.