29 mei 2020

Regels rondom een veilig bezoek

Hoe werkt een bezoek aan de Brakke Grond

Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet.

Informatie voor bezoekers rondom het coronavirus

Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet. De Brakke Grond houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en aan de protocollen zoals opgesteld door de verschillende koepelorganisaties van de culturele sector: VSCD en De Zaak Nu. Met inachtneming van deze richtlijnen heeft de Brakke Grond huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en kunstenaars om een veilige omgeving te kunnen creëren.

 

Zo werkt het voor exposities:

-De Brakke Grond is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00.

-Je hoeft niet te reserveren voor de expositie.

-In de Brakke Grond wordt aangegeven welke route je kunt lopen voor je bezoek aan een expositie.

-Bij aankomst zullen wij je vragen of je gezondheidsklachten* hebt zodat kan worden ingeschat of het bezoek risico’s oplevert. Medewerkers van de Brakke Grond behouden het recht om toegang tot het gebouw te ontzeggen bij twijfel over de gezondheidstoestand.

 

Zo werkt het voor voorstellingen:

-Voor het bezoeken van een voorstelling dien je altijd online een kaart te kopen. De voorstellingen van de Brakke Grond beginnen vanaf 22 september. Lukt het niet online te bestellen laat het ons dan weten via T: 020 6266866 van ma t/m vr van 13:00 - 17:00. In het weekend kun je een mail sturen naar kassa@theaterfrascati.nl. Dan helpen we je om jouw boeking alsnog in orde te maken zodat je vervolgens kan betalen en de tickets alsnog per mail toegestuurd kunnen worden. 

-De avondkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling open. Heb je al een kaartje? Dan ben je vanaf 15 minuten voor aanvang van de voorstelling welkom bij de kassa in de foyer van de Brakke Grond. Daar word je ticket gecontroleerd. Vervolgens word je door één van onze medewerkers naar een plaats begeleid.

-Voordat je een voorstelling bezoekt, ontvang je een e-mail met een overzicht van de regelgeving en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling.

-Bij aankomst zullen wij je vragen of je gezondheidsklachten* hebt zodat kan worden ingeschat of het bezoek risico’s oplevert. Medewerkers van de Brakke Grond behouden het recht om toegang tot het gebouw te ontzeggen bij twijfel over de gezondheidstoestand.

-Als je een ticket hebt en gezondheidsklachten* ontwikkelt is het helaas niet toegestaan ​​om de voorstelling te bezoeken. Neem in dat geval contact op met het kantoornummer van de Brakke Grond  T 020 622 9014. In het weekend mail je naar kassa@frascatitheater.nl.

*Gezondheidsklachten zijn:
– niezen;
– een zere keel;
– een lopende neus;
– een kuch;
– verhoging van lichaamstemperatuur;
– plotseling verlies van reuk of smaak.
 

Nog even de algemene voorwaarden

-De Brakke Grond ziet toe op het maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in het gebouw.

-Iedereen houdt 1,5 meter afstand (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). 

-De hygiëne maatregelen dienen te worden opgevolgd. 

-In het gebouw is er op diverse plekken desinfecterende handgel aanwezig waar iedereen gebruik van kan maken.

-Er is altijd een onthaalmedewerker van de Brakke Grond aanwezig voor vragen. We vragen je de aanwijzingen van deze medewerker op te volgen.

-Blijf thuis bij gezondheidsklachten.

 

Cafébezoek

Het is niet mogelijk om vanuit de Brakke Grond direct het café te betreden. Het café kun je bereiken via de eigen ingang aan het Nesplein. Daar kun je je melden bij een medewerker van het café. Ook het café houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de speciaal opgestelde richtlijnen vanuit Horeca Nederland. Zo geldt o.a. dat iedereen 1,5 m afstand dient te bewaren en dat je altijd gaat zitten. Voor meer informatie kun je de cafépagina bezoeken.

 

Wat altijd geldt

- Houd altijd 1,5 meter afstand
- Was regelmatig je handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Blijf thuis als je verkoudheids- of griepverschijnselen hebt
- Vermijd openbaar vervoer zo veel mogelijk en kom te voet of met de fiets

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wij kijken ernaar uit je veilig te mogen ontvangen.

Team de Brakke Grond