29 mei 2020

Regels rondom een veilig bezoek

Hoe werkt een bezoek aan de Brakke Grond

Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet.

Informatie voor bezoekers rondom het coronavirus

De Brakke Grond houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en aan de protocollen zoals opgesteld door de verschillende koepelorganisaties van de culturele sector: VSCD en De Zaak Nu. Met inachtneming van deze richtlijnen heeft de Brakke Grond huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en kunstenaars om een veilige omgeving te kunnen creëren.

Update 18 november - Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 17 november is bekendgemaakt dat theaters in Nederland na 18 november weer open mogen. Wegens de geldende reisbeperkingen tussen Nederland en Vlaanderen vinden wij het desondanks nog niet verantwoord om makers en gezelschappen over en weer te laten reizen tussen Vlaanderen en Nederland. Daarom hebben we beslist om de voorstellingen van LOD/Steve Salembier op 8 en 9 december te annuleren. Er wordt gezocht naar een vervangende datum. We volgen de situatie in de tussentijd uiteraard nauwgezet op, en zullen waar nodig of mogelijk snel schakelen en bijsturen.

Onze bezoekers stellen we zo snel als mogelijk per mail op de hoogte.


De algemene voorwaarden

-Het dragen van een mondkapje is verplicht. We verzoeken je een mondkapje op te doen bij binnenkomst, wanneer je de expositie bezoekt, wanneer je de zaal ingaat voor een voorstelling en wanneer je na de voorstelling weer opstaat om de zaal te verlaten. Je mondkapje mag af als je op je plek in de zaal zit tijdens de voorstelling. 
We vragen je zelf een mondkapje mee te nemen. Toch vergeten? Er ligt een stapeltje mondkapjes aan het onthaal.

-De Brakke Grond ziet toe op het maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in het gebouw. Op dit moment mogen er max 30 personen in een ruimte met een vaste zitplaats.

-Iedereen houdt 1,5 meter afstand (behalve mensen uit hetzelfde huishouden). 

-De hygiëne maatregelen dienen te worden opgevolgd. In het gebouw is er op diverse plekken desinfecterende handgel aanwezig. Desinfecteer je handen altijd bij binnenkomst.

-Er is geen garderobe voorzien. Eventuele jassen en tassen dien je mee te nemen naar de zaal of exporuimte.

-Er is altijd een onthaalmedewerker van de Brakke Grond aanwezig voor vragen. We vragen je de aanwijzingen van deze medewerker op te volgen.

-Het is niet mogelijk om na 21:00 het café te bezoeken.

-Blijf thuis bij gezondheidsklachten.


Zo werkt het voor exposities:

-De Brakke Grond is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00.

-Je moet reserveren voor een bezoek via bezoek@brakkegrond.nl.

-In de Brakke Grond wordt aangegeven welke route je kunt lopen voor je bezoek aan een expositie.

-Bij aankomst zullen wij je vragen of je gezondheidsklachten* hebt zodat kan worden ingeschat of het bezoek risico’s oplevert. Medewerkers van de Brakke Grond behouden het recht om toegang tot het gebouw te ontzeggen bij twijfel over de gezondheidstoestand.

-Het dragen van een mondkapje is verplicht bij een bezoek aan de expositie.

-Houd je aan de algemene voorwaarden.


Zo werkt het voor voorstellingen:

-Voor het bezoeken van een voorstelling dien je altijd online een kaart te kopen. Lukt het niet online te bestellen laat het ons dan weten via T: 020 6266866 van ma t/m vr van 13:00 - 17:00. In het weekend kun je een mail sturen naar kassa@theaterfrascati.nl. Dan helpen we je om jouw boeking alsnog in orde te maken zodat je vervolgens kan betalen en de tickets alsnog per mail toegestuurd kunnen worden. 

-De avondkassa is een uur voor aanvang van de voorstelling open. Heb je al een kaartje? Dan ben je vanaf 15 minuten voor aanvang van de voorstelling welkom bij de kassa in de foyer van de Brakke Grond. Daar word je ticket gecontroleerd. Vervolgens word je door één van onze medewerkers naar een plaats begeleid.

-Voordat je een voorstelling bezoekt, ontvang je een e-mail (servicemail) met een overzicht van de regelgeving en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling.

-Het dragen van een mondkapje is verplicht bij een bezoek aan een voorstelling.

-Bij aankomst zullen wij je vragen of je gezondheidsklachten* hebt zodat kan worden ingeschat of het bezoek risico’s oplevert. Medewerkers van de Brakke Grond behouden het recht om toegang tot het gebouw te ontzeggen bij twijfel over de gezondheidstoestand.

-Als je een ticket hebt en gezondheidsklachten* ontwikkelt is het helaas niet toegestaan ​​om de voorstelling te bezoeken. Neem in dat geval contact op met het kantoornummer van de Brakke Grond  T 020 622 9014. In het weekend mail je naar kassa@frascatitheater.nl.

*Gezondheidsklachten zijn:
niezen;
een zere keel;
een lopende neus;
een kuch;
verhoging van lichaamstemperatuur;
plotseling verlies van reuk of smaak.

- Houd je aan de algemene voorwaarden.
 

Cafébezoek

Het is niet mogelijk om vanuit de Brakke Grond direct het café te betreden. Het café kun je bereiken via de eigen ingang aan het Nesplein. Daar kun je je melden bij een medewerker van het café. Ook het café houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en de speciaal opgestelde richtlijnen vanuit Horeca Nederland. Zo geldt o.a. dat iedereen 1,5 m afstand dient te bewaren en dat je altijd gaat zitten. Voor meer informatie kun je de cafépagina bezoeken.

 

Wat altijd geldt

- Houd altijd 1,5 meter afstand
- Was regelmatig je handen
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Blijf thuis als je verkoudheids- of griepverschijnselen hebt
- Vermijd openbaar vervoer zo veel mogelijk en kom te voet of met de fiets


Toch nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014.

 

 

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wij kijken ernaar uit je veilig te mogen ontvangen.

Team de Brakke Grond