24 nov 2020

Regels rondom een veilig bezoek

Hoe werkt een bezoek aan de Brakke Grond

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom. Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal belangrijke voorwaarden en aanpassingen op een rij gezet.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal maatregelen getroffen.Voor toegang tot een activiteit of het café zal 3G weer gelden. Dat houdt in dat je een vaccinatie- of herstelbewijs, of een negatieve test moet kunnen aantonen. We vragen je dus om een coronatoegangsbewijs voor je bezoek aan een voorstelling en een expositie. Kom je naar het café of de Brakke Grond en loop je rond dan vragen we je om een mondkapje te dragen. Voor het café en het theater geldt dat als je zit, het mondkapje af kan.

Hieronder lichten we de maatregelen toe zodat je veilig en voorbereid een bezoek aan ons cultuurhuis kunt brengen. We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en de RIVM.

Zo werkt het voor de voorstellingen

Kaartjes kopen:
Voor het bezoeken van een voorstelling dien je altijd online een kaart te kopen. Lukt het niet online te bestellen laat het ons dan weten via kassa@brakkegrond.nl of bel op de dag zelf of in het weekend het onthaal: T 020 6229014. Dan helpen we je om jouw boeking alsnog in orde te maken. Je leest hier alles over kassa & kaartverkoop.

Je bezoek zelf:
De kassa is een uur voor aanvang van de voorstelling open. We vragen je om in ieder geval 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn in de foyer van de Brakke Grond waar we je vragen naar je Coronatoegangsbewijs via de Corona Check-app of een print via CoronaCheck.nl en je legitimatiebewijs. Aan de deur van de zaal word je ticket van de voorstelling gescand. Lees alles nog even door op onze pagina ‘Coronatoegangsbewijs”. 

Servicemail:
Voordat je een voorstelling bezoekt, ontvang je een e-mail (servicemail) met een overzicht van de regelgeving en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling.

 

Zo werkt het voor exposities

Openingstijden:
De exporuimte van de Brakke Grond is op dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 17:00.

Reserveren:
Je moet reserveren voor een bezoek via deze pagina. We vragen je naar je Coronatoegangsbewijs via de Corona Check-app of een print via CoronaCheck.nl en je legitimatiebewijs.

Houd je aan de algemene voorwaarden en de huis-en bezoekregels.

 

De algemene voorwaarden van een bezoek

- De Brakke Grond ziet toe op het maximaal aantal bezoekers dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in het gebouw. 

- De hygiënemaatregelen dienen te worden opgevolgd. In het gebouw is er op diverse plekken desinfecterende handgel aanwezig. Desinfecteer je handen altijd bij binnenkomst.

- Er is geen garderobe voorzien. Eventuele jassen en tassen dien je mee te nemen naar de zaal of exporuimte.

- Er is altijd een onthaalmedewerker van de Brakke Grond aanwezig voor vragen. We vragen je de aanwijzingen van deze medewerker op te volgen.

- Blijf thuis bij gezondheidsklachten* in het geval je een bezoek wilt brengen aan de expositie.

 

*Gezondheidsklachten zijn:
niezen;
een zere keel;
een lopende neus;
een kuch;
verhoging van lichaamstemperatuur;
plotseling verlies van reuk of smaak.

- Houd je aan de algemene voorwaarden en aan de huis-en bezoekregels.
 

Cafébezoek

Voor meer informatie kun je de cafépagina bezoeken.


Toch nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014.