16 feb 2022

Ons beleid rondom het coronavirus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Update 16 februari 2022

Vanaf vrijdag 18 februari mogen culturele instellingen weer steeds meer 'open'. Eenmaal binnen is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer nodig. Het coronatoegangsbewijs (3G) blijft nog een week lang gelden, na 25 februari wordt ook deze niet meer gecontroleerd. 

Houd voor ons het actuele programma de agenda op de website in de gaten. 

De Brakke Grond en Eetcafé de Brakke Grond volgen steeds de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid het RIVM en Horeca Nederland. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop.

Eetcafé de Brakke Grond
Het eetcafé is vanaf vrijdag 18 februari van dinsdag t/m zondag 11:00 tot 24:00 uur open. Klik hier voor meer informatie.

Restitutie tickets 
Bezoekers van afgelaste voorstellingen krijgen altijd bericht.

Onze medewerkers zijn bereikbaar
Mocht je vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s, verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de nieuwsbrief op de hoogte houden.

Toch nog vragen?
Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014.  Mocht je een vraag hebben voor de kassa, stuur dan een bericht naar kassa@brakkegrond.nl.

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar!

Team de Brakke Grond