05 jun 2021

Ons beleid rondom het coronavirus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Richtlijnen

De Brakke Grond en Eetcafé de Brakke Grond volgen steeds de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid het RIVM en Horeca Nederland. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop. Meer informatie over algemene richtlijnen en voorwaarden rondom onze programmering is te vinden op de pagina Regels rondom een veilig bezoek

Update 5 juni 2021 - De Brakke Grond is weer geopend!

We zijn via de mail te bereiken. Heb je een vraag stuur deze dan naar info@brakkegrond.nl. Mocht je een vraag hebben voor de kassa, stuur dan een bericht naar kassa@brakkegrond.nl.

Eetcafé de Brakke Grond
Het terras van het eetcafé is inmiddels weer geopend, klik hier voor meer informatie en reserveringen.

Gedrukte agenda
Vanwege de onzekerheid over de programmering is besloten om dit seizoen geen drukwerk uit te geven.

Restitutie tickets 
De bezoekers van afgelaste voorstellingen krijgen altijd bericht. 

Onze medewerkers blijven bereikbaar
We werken zoveel mogelijk thuis. Mocht je vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s, verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de nieuwsbrief op de hoogte houden.

Toch nog vragen
Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar!

Team de Brakke Grond