04 nov 2020

Ons beleid rondom het coronavirus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Richtlijnen

De Brakke Grond en Eetcafé de Brakke Grond volgen steeds de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid het RIVM en Horeca Nederland. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop. Meer informatie over algemene richtlijnen en voorwaarden rondom onze programmering is te vinden op de pagina Regels rondom een veilig bezoek

Update 18 november - Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 17 november is bekendgemaakt dat theaters in Nederland na 18 november weer open mogen. Wegens de geldende reisbeperkingen tussen Nederland en Vlaanderen vinden wij het desondanks nog niet verantwoord om makers en gezelschappen over en weer te laten reizen tussen Vlaanderen en Nederland. Daarom hebben we beslist om de voorstellingen van LOD/Steve Salembier op 8 en 9 december te annuleren. Er wordt gezocht naar een vervangende datum. We volgen de situatie in de tussentijd uiteraard nauwgezet op, en zullen waar nodig of mogelijk snel schakelen en bijsturen.

Onze bezoekers stellen we zo snel als mogelijk per mail op de hoogte.

Eetcafé de Brakke Grond
Het café en het terras zijn tot nader bericht gesloten.

Gedrukte agenda
Vanwege de onzekerheid over de programmering is besloten om geen drukwerk uit te geven tot in ieder geval december.

Restitutie tickets 
De bezoekers van voorstellingen tot 12 november hebben bericht gekregen. 

Onze medewerkers blijven bereikbaar
We werken zoveel mogelijk thuis. Mocht je vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s,verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de nieuwsbrief op de hoogte houden. Ondertussen hopen we op jullie begrip. 

Toch nog vragen
Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar! We hopen je binnenkort in goede gezondheid weer te zien.

Team de Brakke Grond