13 okt 2020

Ons beleid rondom het coronavirus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Richtlijnen

De Brakke Grond en Eetcafé de Brakke Grond volgen steeds de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid het RIVM en Horeca Nederland. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop. Meer informatie over algemene richtlijnen en voorwaarden rondom onze programmering is te vinden op de pagina 'Regels rondom een veilig bezoek'. 

Geen Vlaamse programmering tot 10 november
Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 oktober en de situatie in Nederland en België heeft de Brakke Grond besloten het programma tot 10 november te annuleren. De huidige expositie kun je bezoeken, daarvoor dien je te reserveren via bezoek@brakkegrond.nl of meld je bij binnenkomst aan bij het onthaal. 

Aanpassing openingstijden de Brakke Grond
In verband met het annuleren van de programma's tot 10 november, is de Brakke Grond de komende weken beperkt open. Vanaf 19 oktober tot 10 november is de Brakke Grond open op donderdag t/m zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur.

Mondkapjes verplicht
Het dragen van een mondkapje is verplicht. We verzoeken je een mondkapje op te doen wanneer je het huis binnenkomt, wanneer je de expositie bezoekt, wanneer je de zaal ingaat voor een voorstelling en wanneer je na de voorstelling weer opstaat om de zaal te verlaten. Je mondkapje mag af als je op je plek in de zaal zit tijdens de voorstelling. We vragen je zelf een mondkapje mee te nemen. Toch vergeten? Er ligt een stapeltje mondkapjes bij de onthaalbalie.

Eetcafé de Brakke Grond
Het café en het terras zijn vanaf 14 oktober 22:00 voor 4 weken gesloten. 

Gedrukte agenda
Vanwege de onzekerheid over de programmering na 1 juni is besloten om geen drukwerk uit te geven tot en met december.

Restitutie tickets 
De bezoekers van voorstellingen tussen 14 oktober en 10 november ontvangen spoedig per mail een bericht.

Onze medewerkers blijven bereikbaar
We werken zoveel mogelijk thuis. Mocht je vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s,verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen. Op dit moment is de Brakke Grond dagelijks bereikbaar vanaf 10:00. Er is een onthaalmedewerker in huis die meer informatie kan geven.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de nieuwsbrief op de hoogte houden. Ondertussen hopen we op jullie begrip. 

Toch nog vragen
Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar! We hopen je binnenkort in goede gezondheid weer te zien.

Team de Brakke Grond