27 nov 2021

Ons beleid rondom het coronavirus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Update 26 november 2021

Naar aanleiding van de nieuwe coronaregels, zoals die tijdens de persconferentie van 26 november werden afgekondigd, sluiten zowel cultuurhuis als café de deuren vanaf 17:00. De avondvoorstellingen zullen dus geen doorgang vinden in de geplande vorm. De Brakke Grond onderzoekt op dit moment welke mogelijkheden er zijn deze voorstellingen op een verantwoorde manier door te laten gaan. Kaartkopers van deze voorstellingen ontvangen hierover spoedig bericht.

De Brakke Grond en Eetcafé de Brakke Grond volgen steeds de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid het RIVM en Horeca Nederland. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop.

Eetcafé de Brakke Grond
Het eetcafé is vanaf zondag 28 november tot 17:00 open, klik hier voor meer informatie en reserveringen.

Restitutie tickets 
Bezoekers van afgelaste voorstellingen krijgen altijd bericht.

Onze medewerkers blijven bereikbaar
Mocht je vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s, verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de nieuwsbrief op de hoogte houden.

Toch nog vragen
Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014.  Mocht je een vraag hebben voor de kassa, stuur dan een bericht naar kassa@brakkegrond.nl.

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar!

Team de Brakke Grond