15 aug 2021

Ons beleid rondom het coronavirus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Richtlijnen

De Brakke Grond en Eetcafé de Brakke Grond volgen steeds de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid het RIVM en Horeca Nederland. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop.

Update 14 september 2021 - De Brakke Grond is weer geopend! 

We ontvangen graag weer meer publiek. Om ervoor te zorgen dat iedereen de Brakke Grond op een veilige manier kan bezoeken, hebben we een aantal maatregelen getroffen. Zo is er een verschil tussen een bezoek aan een voorstelling en een bezoek aan de expositie. Vanaf 15 september vragen we namelijk om een coronatoegangsbewijs voor je bezoek aan een voorstelling. Voor de expositie is dit niet nodig.

Via de pagina's hieronder lichten we de maatregelen toe, zodat je veilig en voorbereid een bezoek aan ons cultuurhuis kunt brengen.

Eetcafé de Brakke Grond
Het eetcafé is open, klik hier voor meer informatie en reserveringen.

Gedrukte agenda
Vanaf september ligt er weer een gedrukte agenda in huis met het programma van september en oktober.

Restitutie tickets 
De bezoekers van afgelaste voorstellingen hebben allemaal bericht gekregen. 

Onze medewerkers blijven bereikbaar
Mocht je vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s, verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de nieuwsbrief op de hoogte houden.

Toch nog vragen
Stuur dan een mail naar info@brakkegrond.nl of bel onthaal via T 020 622 9014.  Mocht je een vraag hebben voor de kassa, stuur dan een bericht naar kassa@brakkegrond.nl.

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar!

Team de Brakke Grond