Louise Goegebeur

Louise Goegebeur (°1993, Leuven, België)

Artistiek coördinator bij Horst Arts & Music (Vilvoorde, België)

Louise woont in Brussel en is sinds 2023 artistiek coördinator bij Horst Arts and Music waar zij instaat voor het programma Beeldende Kunst met focus op de Horst Expo en de Horst Ateliers. 

Vanuit een opleiding in zowel Architectuur/stedenbouw als Beeldende Kunsten bouwt zij aan creatieve samenwerkingen in functie van de verschillende Horst events (expo, festival, club). Zij is verantwoordelijk voor de realisatie van tijdelijke en permanente site specifieke interventies voor de Horst Expo en is eveneens betrokken bij het ontwikkelen van scenografie en podiumontwerp voor het Horst festival samen met architecten en kunstenaars.

Daarnaast werkt Louise op projectbasis als curator bij vzw de Nieuwe Opdrachtgevers, een Brusselse organisatie die samen met burgers en kunstenaars permanente kunstwerken realiseert in opdracht van o.a. lokale overheden. Van 2019 tot 2022 was Louise productiemedewerker en vertegenwoordiger van gerenommeerd Belgisch kunstschilder Koen van den Broek en actief als assistent bij de Belgische hedendaagse kunstgalerie Whitehouse Gallery. Bijkomend heeft Louise als freelancer haar ervaring in het kunstenveld de voorbije jaren ten dienste gesteld van onder andere KANAL-Centre Pompidou Brussel, STUK Leuven, Bozar Brussel.