Ticketinfo

Grote zaal
Data
di 19 mrt, 20:00
wo 20 mrt, 20:00
Prijzen

© © Sara Lâm

Voorstelling

Par Hasard

Malinconico
Een queer, magisch-realistisch universum

Malinconico is een plek tussen wat was en wat had kunnen zijn. Het is een ruimte waarin lichte donkerte en donkere lichtheid voelbaar worden; waarin de tijd stokt en we overvallen worden door vragen over het grote waarom. In Malinconico laat het collectief Par Hasard - dat voor deze voorstelling wordt aangevuld met nieuwe stemmen - de melancholie zelf aan het woord. Want waarom luisteren we er in onze samenleving zo weinig naar?

Het melancholische tegengeluid, dat zich verzet tegen de dominante succesverhalen, kent nochtans vele gedaanten: haar universele neerslachtigheid kronkelt en evolueert en komt nooit in dezelfde hoedanigheid of vorm. Toch klinken deze personificaties van de melancholie unisono: we mogen er zijn. Met Malinconico creëert Par Hasard een queer, magisch-realistisch universum, waarin je samen met hen de melancholie in het samenleven opzoekt. Malinconico brengt troost in een mistroostig landschap, lichtheid in donkerte, muziek in de stilte.

Toegankelijkheid

Lees hier meer over toegankelijkheid. 

di 19 mrt '24

wo 20 mrt '24
Grote zaal
20:00 uur
Koop kaarten
Credits
Van en met Ellie Bryce, Mira Bryssinck, Elise Goedgezelschap, Laryssa Kim, Sara Lâm, Fred Libert, Dounia Mahammed, Zindzi Tillot Owusu, Milan Vandierendonck, Laura Vroom, ruimtevaarders e.a.