Ticketinfo

Foyer
Data
vr 20 mei, 12:00
za 21 mei, 12:00
zo 22 mei, 12:00
Prijzen
Language no problem

Dan Mussett

The Dating Project: First Date

A live, episodic game in which the participants re-enact situations emerging from the stories of everyday life, simply by following a series of video and written instructions on their smartphones. The game is open to all and is an attempt to bring complete strangers together in situations of joy, playfulness, intimacy and cohesion in the spaces they collectively inhabit, and to encourage them to undermine in a playful way the rules and power structures that operate in the day-to-day lives of these places. By directing these meetings, which blur the boundaries between fiction and reality through roleplay, the project seeks in a subtle way to open up a space for empathy and understanding within a universe of play.

Entrance: free

Location Foyer
Data
Fr 20 May, 12:00
Sa 21 May, 12:00
Su 22 May, 12:00
Buy tickets

©

Installatie

Dan Mussett

The Dating Project: First Date
Onderdeel van Fier als een gieter.

Een live episodisch spel waarin deelnemers situaties naspelen die voortkomen uit de verhalen van het dagelijks leven, door simpelweg een reeks video- en schriftelijke instructies op hun smartphone te volgen. Het spel staat open voor iedereen en is een poging om volslagen vreemden samen te brengen in situaties van vreugde, spel, intimiteit en saamhorigheid in de ruimten die zij collectief bewonen, en hen aan te zetten tot het op speelse wijze ondermijnen van regels en machtsstructuren die in het alledaagse leven van deze plekken werkzaam zijn. Door het ensceneren van deze ontmoetingen, die de grens tussen fictie en realiteit doen vervagen door middel van rollenspellen, wil het project op subtiele wijze een ruimte bieden voor empathie en begrip binnen een universum van spel.

De installatie is interactief, dus je zult als bezoeker bewegen door de ruimte. Hou er rekening mee dat de aanwijzingen in het Engels zijn. Je hoeft geen smartphone te hebben, die krijg je van ons in ruil voor je eigen spullen - waar wij goed op zullen passen.

vr 20 mei '22

zo 22 mei '22
Foyer
Kies tijdslot
Reserveren

Voor dit programmaonderdeel dien je een tijdslot te reserveren. Voor overdag kan dit via bovenstaande knop, 's avonds reserveer je ter plekke in de Brakke Grond.

Feestweekend

Lees hier meer over ons feestweekend en bekijk het gehele programma.