23 feb 2020

Toneelhuis P.U.L.S. week in Amsterdam

Het werk van de P.U.L.S.-makers in de Brakke Grond, Frascati en ITA

Van 4 t/m 8 april bundelen we samen met Frascati en ITA onze krachten om het werk van de P.U.L.S.makers te presenteren aan het publiek.

Het Antwerps stadstheater Toneelhuis is een graag geziene gast in Amsterdam.  Internationaal Theater Amsterdam (ITA), Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Frascati presenteren van oudsher werk van de Toneelhuismakers. Sinds een jaar of twee volgen ze ook de jonge theatermakers van het P.U.L.S. project, het Project for Upcoming artists for the Large Stage. P.U.L.S. is een vierjarenplan van Toneelhuis dat getalenteerde jonge theatermakers op eigen tempo laat doorgroeien naar de grote zaal. Vijf internationaal gerenommeerde regisseurs kijken als bondgenoten mee: Jan Fabre, Jan Lauwers, Alain Platel, Ivo van Hove en initiatiefnemer Guy Cassiers.

Buitenshuis

Over P.U.L.S.

P.U.L.S. - Project for Upcoming Artists for the Large Stage - is een onderneming die - over een periode van vier jaar - getalenteerde jonge theatermakers op eigen tempo laat doorgroeien naar de grote scène. Vijf internationaal gerenommeerde theatermakers kijken als bondgenoten en gesprekspartners mee: Jan Fabre, Jan Lauwers, Alain Platel, Ivo van Hove en initiatiefnemer Guy Cassiers.