Muziekcollectief Brikabrak

Brikabrak

Het Brusselse multidisciplinaire collectief Brikabrak kleurt sinds 2017 het nachtleven met innovatieve dj’s, alternatieve clubervaringen en ruimdenkende muziekliefhebbers vanuit een inclusief ethos. Het 11-koppige collectief is uitgegroeid tot een gemeenschap van artiesten en publiek. Vol energie en met pulserende rimtes creëert de crew een georkestreerde chaos op de dansvloer. 

Yooth

Op het kruispunt van verschillende percussiegedreven clubsounds, vind je Yooth op zoek naar muzikale fusies die passen bij zijn voorkeursformule:
Levendige percussies, een vleugje soul, buoyant melodies, glinsterende texturen en golvende synths.Vloeiend in zowel genre als geslacht, Yooth ziet dj'en als een manier om speels van gedaante te veranderen en lichamelijk genot te creëren op het ritme van UK Funky, Amapiano, UK Bass, Gqom, Bruk, Batida en, je raadt het al, alles daartussenin. Gedreven door de liefde voor zijn favoriete muziekgenres, richtte Yooth 6 jaar geleden het Brusselse uitgaanscollectief Brikabrak op om deze sounds naar nog meer dansvloeren in België te brengen terwijl hij opkomende artiesten ondersteunt, dj-workshops geeft en maandelijkse radioshows verzorgt op Bruzz & Kiosk Radio.

Monicashflow

Monicashflow is een opkomende DJ die haar roots bloot wil leggen via de grooves van Afrikaanse geïnspireerde genres-  van Afrobeats, Afrohouse, Amapiano, Batida, naar HipHop en nog veel meer. Ze gelooft dat de kracht van muziek ruimte en tijd kan overstijgen en de harten van mensen over de hele wereld kan raken.

Ravi Bongo

Ravi Bongo is een muziekliefhebber die een fijne selectie van dansmuziekjuweeltjes van het Afrikaanse continent en zijn diaspora brengt. Afrobeats, Amapiano, Afro House en Gqom, geen van deze genres worden niet onaangeraakt. Bongo is geboren in Rwanda en opgegroeid in België. Bongo brengt een uniek perspectief in zijn dj-sets, waarbij hij de ritmes en geluiden van zijn zijn geboorteland met de nieuwste beats en grooves van over de hele wereld samenbrengt. Zijn aanstekelijke energie en dynamische mixstijl hebben van hem een favoriet gemaakt in clubs en festivals in heel Brussel. Naast zijn live optredens is hij ook de gastheer van zijn eigen radioshow, "Ravi Bongo Show" op Bruzz. Met zijn radio show wil Bongo de diverse en levendige muziekscene die hij tegenkomt door zijn 'digital crate digging' in de schijnwerpers zetten en licht laten schijnen op de vele getalenteerde, lokale artiesten en producers die in Brussel te vinden zijn.

BONA LÉA

DJ BONA LÉA is een belgo-kameroenese DJ vol pit en zonder tierlantijntjes, en de mede-oprichtster van het Brusselse collectif Bloom Hill. Ze prikkelt de oren van haar publiek met haar eclectische keuzes en zoektocht naar unieke klanken. Met die flexibiliteit creëert ze te gekke vibes op de dancefloors. Onder haar voorliefdes noemt ze afro ritmes en percussie, broken Beats en Bass music.