Ticketinfo

de Brakke Grond
Data
vr 20 sep, 18:00
Prijzen

© Het Banquet - Lotta Kestens

Feest

BANKET

Seizoensopening 2024 - 2025
Een voorproefje van al het moois dat de Brakke Grond in het nieuwe seizoen te bieden heeft.

Het nieuwe culturele seizoen openen we op vrijdag 20 september met een knal met BANKET. Een voorproefje van ons nieuwe seizoen met performance, fotografie, circus, muziek, pintjes en een eetbare installatie.

Op 20 september krijg je vooraf aan de voorstelling een tour door onze foto-expositie .tiff 2024 i.s.m. FOMU. Nadat onze gloednieuwe directeur Eva Vereecke zich heeft voorgesteld, kan je naar Beyond the Edge. In deze voorstelling van danser en circusmaker Piet Van Dycke, die hij maakte onder de vleugels van het Leuvense gezelschap fABULEUS, zie je acht jongeren tussen de 13 en 24 jaar bewegen met een levensgrote installatie van ladders. Samen verkennen ze de uitersten en testen ze hoe ver ze elkaar kunnen brengen. Fysieke afhankelijkheid was nooit eerder zo spannend.

Na de voorstelling is er volop gelegenheid om te proosten en te dansen, met een muzikale mystery guest en dj. In de foyer vind je een eetbare scenografische installatie het Banquet van Jolien Van Dijk en Kato Trappers. In een wereld waar de grens tussen gastronomie en kunst vervaagt, werd het Banquet geboren. En als bezoeker ben jij meer dan een tafelgast, namelijk een personage in een verhaal dat zich ontvouwt op het podium van eetbare verbeelding, en zichzelf even vluchtig weer verteert. Op is op.

vr 20 sep '24
de Brakke Grond
19:00 - 23:30 uur
Koop je kaart voor BANKET
Kaarten voor BANKET - hoe werkt het?

Wanneer je BANKET wilt bezoeken, koop je alleen een kaart voor de voorstelling Beyond the Edge. De voorstelling begint om 20:00, maar we verwachten je op deze avond natuurlijk al om 19:00. Om zo het hele programma te zien en te beleven.