Ticketinfo

de Brakke Grond
Data
do 16 jun, 21:00
vr 17 jun, 21:00
za 18 jun, 21:00
zo 19 jun, 21:00
di 21 jun, 21:00
wo 22 jun, 21:00
Prijzen

©

Voorstelling

Julie Cafmeyer

De Therapie
Word de therapeut van Julie

Julie Cafmeyer vraagt jou als bezoeker om advies rond haar onmogelijke liefdesleven. Is het hechtingsproblematiek, liefdesverslaving, zelfsabotage, verlatingsangst, aanstellerij, gebrek aan zelfdiscipline? Hopelijk heb jij het antwoord, want Julie voelt een acute nood aan het delen van haar zielenroerselen met wildvreemden. Een theatrale performance. 

"De therapie is een gedurfd experiment waarbij het steeds de vraag is in hoeverre we Cafmeyer voor waar kunnen nemen. (...) Met een glimlach windt ze haar publiek om de vinger. "

*** Sander Janssens, het Parool

In de Studio van De Brakke Grond zit je met tien tot twintig mensen in een kring. Dit is geen voorstelling, benadrukt Cafmeyer. En iedereen in de kring is zowel toehoorder als deelnemer. Je bent vrij om weg te gaan en weer terug te komen. Een vrijheid die Cafmeyer zich in de liefde overigens niet permitteert. In eerste instantie schetst Cafmeyer in het kort een beeld van haar recente liefdesleven. Twee vlammende relaties die geen stand hielden, om uiteindelijk te belanden in een stabiele relatie maar waarin ze regelmatig verlangt naar andere mannen. Wat moet ze doen? Cafmeyer zet de wekker op zestig minuten en kijkt ons verwachtingsvol aan.
 

"Door de insteek van een therapeutische bijeenkomst tot de uiterste consequentie door te voeren levert Julie Cafmeyer met De therapie een performance af die ruimschoots voorbij gaat aan haar

**** Theaterkrant
do 16 jun '16,
vr 17 jun '16,
za 18 jun '16,
zo 19 jun '16,
di 21 jun '16,
wo 22 jun '16
de Brakke Grond
€5,00 - €12,00
Let op

De voorstellingen om 19u30 zoals aangekondigd in de Brakke Grond-programmakrant gaan niet door.

Credits
Van Julie Cafmeyer
Productie Jonge Harten, Villanella en Brakke Grond
Met dank aan Beste Buren