Ticketinfo

Grote zaal
Data
wo 15 mrt, 20:00
do 16 mrt, 20:00
vr 17 mrt, 20:00
za 18 mrt, 20:00
Prijzen

© Sophie Knijff

Coproductie | Première

BOG.

BOG.2
Vier dertigers doen na tien jaar een tweede poging het leven te herstructureren.

Tien jaar geleden deden vier net afgestudeerde twintigers een poging om in een voorstelling het leven te herstructureren. Een poging om dat wat je ‘je leven’ noemt te overzien. De voorstelling ging in première en voor het even leek het klaar en af. Maar net zoals het leven kon deze voorstelling nooit echt af zijn. Ze namen zich voor om deze voorstelling elke tien jaar opnieuw te maken tot dat de laatste van hen de laatste adem zou uitblazen.

In 2023 is het zover en maakt BOG. het tweede deel van hun levenswerk over het leven. In een veranderde wereld, met verouderde lijven, geboren kinderen, gestorven familieleden en gekantelde perspectieven doen vier dertigers een tweede poging het leven te herstructureren. Ze zoomen uit op de complexe veelheid van het bestaan, hopend dat het grotere geheel duidelijk wordt. Net zoals wanneer je vanuit een opstijgend vliegtuig de structuren van de chaotische stad herkent.

Net als voor de eerste voorstelling, verzamelt BOG. voor het maken van BOG.2 ervaringen van verschillende mensen, van uiteenlopende levens. In 2013 waren dat zo’n vijftig mensen uit hun nabije omgeving, inmiddels heeft BOG. een bijna vierhonderd mensen tellend ledenbestand.

wo 15 mrt '23

za 18 mrt '23
Grote zaal
20:00 uur | Try out op 15 maart
Koop kaarten
Credits
Van en door Benjamin Moen, Judith de Joode, Lisa Verbelen en Sanne Vanderbruggen
Dramaturgie Roos Euwe
Productie en publiciteit BOG. & Het Zuidelijk Toneel