Ticketinfo

de Brakke Grond
Data
wo 19 jan, 14:00 — 17:00
Prijzen

©

Salon

Kapsalon de Brakke Grond en Museum Gym

Kom langs voor een knipbeurt, een dansles, en haal je mentale booster met een bezoek aan de imposante expositie Cascade.

Kapsalon de Brakke Grond

Op woensdag 19 januari tussen 14:00 en 17:00 uur opent Kapsalon de Brakke Grond. Ieder uur begint een nieuwe knipronde en zullen we 20 'klanten' toelaten in onze salon. Ook een massage behoort tot de mogelijkheden. Kies een tijdslot via de paarse knop op deze pagina.

Wachtende klanten kunnen een gratis bezoek brengen aan de imposante solotentoonstelling Cascade van Filip Vervaet. Lees hier meer over deze expo.

Het zal voor de kapper niet mogelijk zijn alle aanwezigen in korte tijd te knippen. Wil je graag een knipbeurt, mail direct naar dit adres. Ook de masseur zal misschien niet aan iedereen toekomen, hou hier rekening mee. Toegang tot de tentoonstelling is gratis, de knipbeurt of massage betaal je aan de kapper/masseur.

Museum Gym

Van 13:00 uur tot 14:00 uur tovert de Brakke Grond om tot een dansschool! Volg een les Moderne Dans voor beginners in onze mooie Rode zaal. Reserveer via de paarse knop op deze pagina, en wees er snel bij, de capaciteit is beperkt.

Werk daarnaast aan je mentale fitheid met een bezoek aan de bijzondere tentoonstelling van Filip Vervaet. Laat de waan van de dag achter je wanneer je door Vervaets toegangspoort stapt en kom tot jezelf in een wandeling langs zijn vervreemdende sculpturen. Een mentale booster van jewelste! Kies een tijdslot via de paarse knop op deze pagina.

wo 19 jan '22
de Brakke Grond
14:00 | 15:00 | 17:00
Reserveer hier
Kapsalon Theater en Museum Gym

Deze dag is georganiseerd in navolging van de acties Kapsalon Theater, een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge (lees hier meer) en Museum Gym, een initiatief van de Museumvereniging (lees hier meer).

Coronamaatregelen

We houden ons strikt aan de coronamaatregelen die ook in o.a. kapsalons en sportscholen gelden: entree op vertoon van QR-code, houd anderhalve meter afstand en houd het mondkapje op wanneer je je door de ruimte begeeft.