Ticketinfo

Data
do 21 okt, 15:36
vr 22 okt, 15:36
Prijzen

© Lieselot Siddiki

Dounia Mahammed & Alan Van Rompuy

GNAB◊RRETN¡

GNAB◊RRETN¡ is een experiment in communicatie. Een concert over vinden en verliezen dat je je herinnert, maar dat nooit plaatsvond. Twee ontheemde wezens die zichzelf/alles voortdurend bij elkaar rapen. Een warme sciencefiction op zoek naar connectie in vervreemding.

Alan Van Rompuy en Dounia Mahammed, deden onderzoek naar geluidsoverlast (voor zowel mens als dier), patronen, selectieve doofheid, gewenning en ruis in verhouding tot stilte: iets dat ophoudt met bestaan, de (na-)galm, echo, her-innering van iets dat voorbij is, waardoor het voel- baarder of hoorbaarder is dan toen het nog bestond.

Ieder met hun eigen achtergrond willen ze muziek, tekst en beweging in elkaar laten overlop en, gevolg laten zijn van elkaar, in een andere context plaatsen: beweging brengt geluid, herhaling wordt ritme, woord is klank, klank wordt gevoel(d).

In een speelse (de)constructie van verschillende talen gaan ze op zoek naar betekenis en onzin, naar abstractie en taal schommelend tussen het verstaanbare en het enkel voelbare.

do 21 okt '21

vr 22 okt '21
Rode zaal
Koop kaarten
Double bill

Deze voorstelling is onderdeel van een double bill met Kim Snauwaert & Anyuta Wiazemsky Snauwaert. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Credits
Een creatie van Dounia Mahammed & Alan Van Rompuy
Outside eye Myriam Van Imschoot, Fulco Ottervanger en Mira Bryssinck
Decor, licht en klankbord Michiel Soete
Kostuum en foto’s Lieselot Siddiki
Video Grégoire Verbeke
Productie wpZimmer
Coproductie KAAP, Vooruit, C-Takt, PILAR, Zinnema, Volta, De Grote Post en de Brakke Grond
Met steun van De Vlaamse Overheid
Met dank aan Rosas, Simon D’Huyvetter en Merel Van de Gehuchte