Ticketinfo

Data
do 21 okt, 15:27
vr 22 okt, 15:27
Prijzen

© Kris De Witte

Kim Snauwaert & Anyuta Wiazemsky Snauwaert

A Number of Contradictions, Ignorances and Oddities

Op 3 augustus 2018 trouwden kunstenaars Kim Snauwaert en Anyuta Wiazemsky in het stadhuis van Gent, onder meer met als doel een verblijfsvergunning voor Anyuta te verkrijgen. Toen ze de voorwaarden voor een wettelijk huwelijk onderzochten, bleek één ervan het creëren van een ‘duurzame levensgemeenschap’. Maar wat betekent dat precies? Die vraag staat sindsdien centraal in het leven en werk van Kim en Anyuta. Toen de twee met elkaar trouwden, besloten ze om elke stap in het proces, van aanzoek tot huwelijksreis, nauwkeurig vast te leggen.

In A Number of Contradictions, Ignorances and Oddities kijken de twee kunstenaars terug op het traject dat ze de voorbije jaren samen hebben afgelegd. De voorstelling is een speelse vertelling die meandert langs de sleutelmomenten uit hun huwelijk, de weg ernaartoe en de toekomst. Zo laten de makers je binnenkijken in hun dagelijks leven en hun artistieke praktijk, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en de persoonlijke invulling vormen van hun duurzame levensgemeenschap.

"Een dubbelzinnige en meeslepende balanceeroefening tussen feit en fictie."

Etcetera
do 21 okt '21

vr 22 okt '21
Grote zaal
Koop kaarten
Double bill

Deze voorstelling is onderdeel van een double bill met Dounia Mahammed & Alan van Rompuy. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Credits
Van en door Kim Snauwaert & Anyuta Wiazemsky Snauwaert
Coproductie Workspacebrussels en de Brakke Grond
Met de steun van De Vlaamse Overheid
Residenties Kunstencentrum BUDA, wpZimmer, De Grote Post, workspacebrussels, Decoratelier Jozef Wouters