Ticketinfo

de Brakke Grond
Data
vr 02 jul, 15:34
za 03 jul, 15:34
zo 04 jul, 15:34
Prijzen
Koop kaarten

©

Festival

Oorzaken

Internationaal Podcast Festival
De mooiste audioverhalen luister je samen!

Na bijna 1,5 jaar eenzaam ommetjes maken met een podcast op, is het nu tijd om weer samen te luisteren. In de bioscoop, in het theater en vooral: buiten! Na Oorzaken Festival twee keer te hebben moeten uitstellen, is het nu eindelijk zover. Begin juli bruist het in Amsterdam (en ver daarbuiten) van de mooie geluiden en verhalen! Alles binnen de dan geldende coronabeperkingen natuurlijk.

Oorzaken Festival

Het programma in de Brakke Grond is onderdeel van Oorzaken Festival. Kijk hier voor kaartverkoop en het gehele programma. 

Te koop bij de Brakke Grond

Sponsors & partners

Oorzaken Internationaal Podcastfestival is mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Nederlands Letterenfonds, Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Fonds 21 en Prins Bernhard Cultuurfonds. De samenwerkingspartners zijn - naast de Brakke Grond - Kriterion, DOCS (NTR/VPRO), Instituut voor Beeld en Geluid en Lucia Festival (Italië).

vr 02 jul '21

zo 04 jul '21
de Brakke Grond
Kaartverkoop via Oorzaken
Klik hier
Tickets en meer info

Oorzaken is een platform voor verhalende audio. In 2016 en 2019 organiseerde Oorzaken in samenwerking met de Brakke Grond en In the Dark België het Oorzaken Festival. Vanaf 2021 is het een volledig zelfstandige festivalorganisatie met een breed scala aan partners.

Kijk hier voor de kaartverkoop en het gehele programma van Oorzaken Festival.