Ticketinfo

Kaartverkoop verloopt via Peepshow Palace

de Brakke Grond
Data zo 05 jul — ma 31 aug
14:53
Prijzen
Koop kaarten

©

Festival | Multidisciplinair

Peepshow Palace Festival

De Warme Winkel & De Brakke Grond
De hele zomer Corona-proof naar theater en concerten

Deze zomer opent het Peepshow Palace, een nieuw Corona-proof theater, op initiatief van Theatergroep De Warme Winkel haar deuren in de Brakke Grond. Samen met De Warme Winkel zorgen we in de maanden juli en augustus voor de nodige reuring met het Peepshow Palace Festival, waar een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten op veilige afstand live te zien zijn.

Programmering

In juli en augustus zijn er elke dag - behalve op maandag - drie optredens te zien die variëren van toneel en dans tot aan jazz- en popmuziek. Het aanbod is samengesteld door Theatergroep De Warme Winkel, Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en geestverwanten. Partners zijn o.a. BOG., Sexyland, Excelsior Recordings, Motel Mozaïque, Grasnapolsky, Julidans en improvisatiecollectief Doek die ook een deel van de programmering voor hun rekening nemen.

Het Peepshow Palace Festival wordt geopend met Alleen Samen van De Warme Winkel zelf. Hierin legt Ward Weemhoff het aan met Marieke de Zwaan en Marien Jongewaard, om te kijken wat intimiteit nog is in dit Coronatijdperk. Alleen Samen is te zien op 5 juli en van 8 t/m 12 juli. De week erna opent met een remake van De verse tijd van Dood Paard / Toneelhuis. Daarna brengt Kat op het Spek met Strangelove een nieuwe productie met o.a. Ko van den Bosch die oorspronkelijk voor De Parade gemaakt zou worden, en speelt Mauro Pawlowski solo én samen met Spinvis onder de noemer 'Grensgeluid' (een project van Motel Mozaïque, Ancienne Belgique en de Brakke Grond). In de late avond staat aanstormend talent Benjamin Abel Meirhaeghe samen met Alien Observer op de draaischijf met My inner songs, my protest, een theatraal operaconcert. De derde programma-week wordt samen met Julidans geprogrammeerd en de week erna speelt improvisatiecollectief Doek elke avond.

Meer programma en kaartverkoop

Op woensdag 24 juni start de kaartverkoop via de speciale website peepshowpalace.nl. Het aanbod groeit de komende weken nog volop, dus houdt de website in de gaten voor updates. 

Voor alle vragen over kaartverkoop: kassa@dewarmewinkel.nl

Alles over het corona protocol voor, tijdens en na afloop lees je hier.

Koop tickets

Protocol

De opzet

Met het Peepshow Palace is een podium en publiekssetting met aparte cabines gerealiseerd die een unieke ervaring biedt aan 94 mensen per voorstelling, waarin intimiteit en samenzijn coronaproof mogelijk is. 

Online kaartverkoop

Kaarten kunnen alleen vooraf online worden gereserveerd en zijn voorzien van een tijdslot voor aankomst. De voorstellingen starten om 16:00, 19.30 en 22.30 uur en er wordt een strikt coronaprotocol gevoerd.

Binnenkomst en routs

Met sms-berichten worden bezoekers voorbereid op hun komst en langs ongebruikelijke routes worden zij het theater in begeleid.

Eten en drinken

Voor de horecafaciliteiten kan het publiek gebruik maken van het eetcafé van de Brakke Grond. Bij het eetcafé geldt het protocol van Horeca Nederland.

zo 05 jul '20

ma 31 aug '20
de Brakke Grond
Kaartverkoop verloopt via Peepshow Palace
Koop kaarten