Ticketinfo

Kaartverkoop verloopt via Peepshow Palace

de Brakke Grond
Data zo 05 jul — zo 30 aug
14:53
Prijzen
Koop kaarten

©

Festival

Peepshow Palace Festival

De Warme Winkel & De Brakke Grond
De hele zomer Corona-proof naar theater en concerten

Deze zomer openen wij het Peepshow Palace, een nieuw Corona-proof theater, op initiatief van Theatergroep De Warme Winkel in de Brakke Grond. Samen met De Warme Winkel zorgen we in de maanden juli en augustus voor de nodige reuring met het Peepshow Palace Festival, waar een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten op veilige afstand live te zien zijn.

Programmering

In juli en augustus zijn er elke dag - behalve op maandag - drie optredens te zien die variëren van toneel en dans tot aan jazz- en popmuziek. Het aanbod is samengesteld door Theatergroep De Warme Winkel, Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond en geestverwanten. Partners zijn o.a. BOG., Julidans, Motel Mozaïque, Grasnapolsky, Cinetol en Sexyland die ook een deel van de programmering voor hun rekening nemen. 

Deze week in het Peepshow Palace
Alleen Samen van De Warme Winkel in reprise (4, 6 t/m 9 aug), en ook Sexyland is terug met het Soloseum(5,6 & 8,9 aug)! Gorges Ocloo & sopraan/pianiste Astrid Stockman brengen met Interbellum 2020 een voorstelling over de Covid-19 pandemie als ‘wereldoorlog’, de strijd van de ene, het gedwongen isolement van de ander (5 & 6 aug). Cinetol presenteert twee shows van underground hit De Ambassade met hun duistere wave sound (7 aug) en het Grachtenfestival sluit de week af met het vijfkoppige Vlaamse Firgun Ensemble dat werken speelt van Strauss, Krommer en Brahms (9 aug).

Verder op het programma deze zomer staan o.a. Jaouad Alloul & Martha!Tentatief en BOG
 
 
 
 

Meer programma en kaartverkoop

De kaartverkoop loopt via de speciale website peepshowpalace.nl. Houdt deze website in de gaten voor updates. 

Voor alle vragen over kaartverkoop: kassa@dewarmewinkel.nl

Alles over het corona protocol voor, tijdens en na afloop lees je hier.

Koop tickets

Protocol

De opzet

Met het Peepshow Palace is een podium en publiekssetting met aparte cabines gerealiseerd die een unieke ervaring biedt aan 94 mensen per voorstelling, waarin intimiteit en samenzijn coronaproof mogelijk is. 

Online kaartverkoop

Kaarten kunnen alleen vooraf online worden gereserveerd en zijn voorzien van een tijdslot voor aankomst. De voorstellingen starten om 16:00, 19.30 en 22.30 uur en er wordt een strikt coronaprotocol gevoerd.

Binnenkomst en routs

Met sms-berichten worden bezoekers voorbereid op hun komst en langs ongebruikelijke routes worden zij het theater in begeleid.

Eten en drinken

Voor de horecafaciliteiten kan het publiek gebruik maken van het eetcafé van de Brakke Grond. Bij het eetcafé geldt het protocol van Horeca Nederland.

zo 05 jul '20

zo 30 aug '20
de Brakke Grond
Kaartverkoop verloopt via Peepshow Palace
Koop kaarten