Zaalwachten Gezocht

Wat houdt de functie in?

Als zaalwacht vervul je de rol van gastheer/vrouw in ons cultuurhuis. Je draagt zorg voor de ontvangst en begeleiding van bezoekers en bent een belangrijke schakel tussen de Avondcoördinator en het publiek. Je controleert toegangsbewijzen en voorziet bezoekers van informatie. Je bent een eerste aanspreekpunt in geval van calamiteiten en vervult een belangrijke rol in een veilig verloop voor, tijdens en na voorstellingen en evenementen. Dit betekent concreet dat je indien nodig bedrijfshulpverlening verleent en de (nood)uitgangen controleert. Als zaalwacht ben je altijd aanwezig in de zaal tijdens programma’s en voorstellingen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ‘kunst en theater minded’ mensen met een dienstverlenende en proactieve instelling. Je bent communicatief sterk en een enthousiast ambassadeur van de organisatie. Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken en BHV te verlenen wanneer nodig. Indien je nog niet in het bezit bent van een BHV-diploma ben je bereid een cursus te volgen.

Praktisch

Wij bieden afwisselend werk op vrijwillige basis met een informele werksfeer. Voor je werk ontvang je maandelijks een vrijwilligersvergoeding. Zaaldienstmedewerkers zijn tijdens hun werkzaamheden aanwezig in de zaal waar zij ingeroosterd zijn. Zodoende krijgen zaaldienstmedewerkers volop gelegenheid om voorstellingen uit het diverse aanbod van de Brakke Grond te zien.

De diensten worden per maand ingeroosterd op basis van de opgegeven beschikbaarheid. Bij voorkeur werk je vier diensten per maand. De duur van een dienst verschilt per evenement, maar duurt gemiddeld 2 tot 4 uur.

Lijkt het je leuk om als zaalwacht bij de Brakke Grond te werken? Stuur dan een mail met je motivatie naar Maureen Vervloesem - hoofd secretariaat en publieksbegeleiding. Ook voor vragen kan je bij dit adres terecht