20 mrt 2020

We zijn open

Ons beleid rondom het COVID-19 virus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Update: juni 2020

Zowel de expositie WELKOM van Guy Woueté als een videokunstwerk van Chloë Delanghe voor het project Unlocked/Reconnected zijn te bezichtigen van wo t/m za van 13:00 tot 17:00.  Je bent van harte welkom, wel passen we volgens de richtlijnen van de overheid wat nieuwe manieren toe. Zo kunnen er minder mensen tegelijk een bezoek brengen aan ons huis en is er extra hygiëne aanwezig. Bezoek is enkel op afspraak! We vragen je dan ook te reserveren via bezoek@brakkegrond.nl. Zo kun je veilig genieten van de expositie. Mocht je ter plekke vragen hebben, er is altijd een medewerker aanwezig die je kunt aanspreken.

Hier vind je de aangepaste bezoekersrichtlijnen. We wensen je alvast heel veel plezier.

Het café en het terras zijn open. Je kunt voor het café een tafeltje reserveren. Het café volgt de richtlijnen zoals aangegeven door de overheid en Horeca Nederland.

De Brakke Grond volgt de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid en het RIVM. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop. 

Verplaatsen programma’s
Op basis van de informatie van de overheid en het verbod op evenementen hebben wij alle voorstellingen en gastprogramma’s die waren geprogrammeerd tussen half maart en 1 juni geannuleerd. De medewerkers van de Brakke Grond zijn i.s.m. kunstenaars, gezelschappen en organisaties hard bezig geweest om zoveel mogelijk programma's te verplaatsen. Een groot deel van deze voorstellingen is verplaatst, iedereen met een ticket is daarvan op de hoogte gesteld. Enkele voorstellingen konden helaas niet meer hernomen worden, ook daarvan is iedereen op de hoogte gesteld. Binnenkort verschijnt het nieuwe seizoen weer op de website. Houd daarom altijd onze site in de gaten.

Restitutie tickets - Bewaar je ticket, geniet later
Iedereen met een ticket of een reservering voor een voorstelling in de periode half maart tot 1 juni heeft van ons bericht ontvangen. We steunen de campagne Bewaar je ticket, geniet later. Deze regeling houdt in dat alle Nederlandse theaters, festivals, musea en concertzalen hun bezoekers oproepen om hun kaartjes te behouden, om zo de culturele sector te steunen.

Eetcafé
Per 1 juni zijn het café en het terras weer open gegaan onder bepaalde voorwaarden. Je kunt een tafeltje voor het café reserveren.  Voor het terras hoef je in principe niet te reserveren, maar het mag wel. Wil je gebruik maken van het terras, dan kun je je melden bij een medewerker die je verder begeleid. Per 1 juli mogen er meer dan 30 personen op het terras plaatsnemen.

Gedrukte agenda
Vanwege de afgelaste programma's tot en met 31 mei en de onzekerheid over de programmering na 1 juni is besloten om geen drukwerk uit te geven over de maanden mei en juni en september  en oktober..

Onze medewerkers blijven bereikbaar
Mocht je in de tussentijd vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s,verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen. De kantoren zijn gesloten, je kunt ons dus niet telefonisch bereiken

Corona Proof theater festival
Ondertussen zijn we een samsnwerking aangegaan met Theatergroep De Warme Winkel. In de maanden juli en augustus programmeren we i.s.m. hen het Peepshow Palace Festival, helemaal corona proof. Bekijk de speciale website en koop alvast je kaartje.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden én om er met hernieuwde moed en kracht terug te staan als de maatregelen worden opgeschort. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de enieuwsbrief op de hoogte houden. Ondertussen hopen we op jullie begrip. 

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar!

Team de Brakke Grond