20 mrt 2020

Vanaf 3 juni weer open

Ons beleid rondom het COVID-19 virus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Update:19 mei 2020

Op 3 juni gaan we weer open! Zowel de expositie WELKOM van Guy Woueté als een videokunstwerk van Chloë Delanghe voor het project Unlocked/Reconnected zijn te bezichtigen van wo t/m za van 13:00 tot 17:00.  Je bent van harte welkom, wel passen we volgens de richtlijnen van de overheid wat nieuwe manieren toe. Zo kunnen er minder mensen tegelijk een bezoek brengen aan ons huis en is er extra hygiëne aanwezig. Bezoek is enkel op afspraak! We vragen je dan ook te reserveren via bezoek@brakkegrond.nl. Zo kun je veilig genieten van de expositie. Mocht je ter plekke vragen hebben, er is altijd een medewerker aanwezig die je kunt aanspreken.

Hier vind je de aangepaste bezoekersrichtlijnen. We wensen je alvast heel veel plezier.

Het café en het terras zijn open. Je kunt voor het café een tafeltje reserveren. Het café volgt de richtlijnen zoals aangegeven door de overheid en Horeca Nederland.

De Brakke Grond volgt de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid en het RIVM. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop. 

Verplaatsen programma’s
Op basis van de informatie van de overheid en het verbod op evenementen hebben wij alle voorstellingen en gastprogramma’s op dit moment tot 1 juni geannuleerd. De medewerkers van de Brakke Grond zijn nu i.s.m. kunstenaars, gezelschappen en organisaties hard bezig om alle programma's te verplaatsen. We staan dagelijks in contact met de Vlaamse gezelschappen en artiesten en bekijken met hen wat haalbaar. Zodra wij meer informatie hebben, zullen we je daarover snel informeren.

Restitutie tickets - Bewaar je ticket, geniet later
Iedereen met een ticket of een reservering voor een voorstelling in de periode half maart tot 1 juni heeft van ons bericht ontvangen. We werken aan een goede oplossing voor je ticket. We steunen de campagne Bewaar je ticket, geniet later. Deze regeling houdt in dat alle Nederlandse theaters, festivals, musea en concertzalen hun bezoekers oproepen om hun kaartjes te behouden, om zo de culturele sector te steunen.

Eetcafé
Op 1 juni zijn het café en het terras weer open onder bepaalde voorwaarden. Je kunt een tafeltje voor het café reserveren.  Voor het terras hoef je in principe niet te reserveren, maar het mag wel. Wil je gebruik maken van het terras, dan kun je je melden bij een medewerker die je verder begeleid. 

Mei-Juni gedrukte agenda
Vanwege de afgelaste programma's tot en met 31 mei en de onzekerheid over de programmering na 1 juni is besloten om geen drukwerk uit te geven over de maanden mei en juni.

Onze medewerkers blijven bereikbaar
Mocht je in de tussentijd vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s,verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen. De kantoren zijn gesloten, je kunt ons dus niet telefonisch bereiken

We willen niet helemaal stilstaan
In moeilijke tijden kan kunst troost bieden. We hebben gemerkt dat er veel mooie nieuwe initiatieven zijn ontstaan vanuit kunstenaars en organisaties waar we een warme band mee hebben. De komende tijd bieden we je dan ook via onze online kanalen, verhalen, registraties en concerten aan.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden én om er met hernieuwde moed en kracht terug te staan als de maatregelen worden opgeschort. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de enieuwsbrief op de hoogte houden. Ondertussen hopen we op jullie begrip. 

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar!

Team de Brakke Grond