20 jul 2020

Ons beleid rondom het COVID-19 virus

We zijn open in juli en augustus

Via deze pagina houden we graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus.

Update: aug 2020

De Brakke Grond en Eetcafé de Brakke Grond volgen steeds de richtlijnen van de Nederlandse Rijksoverheid het RIVM en Horeca Nederland. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van alle partijen voorop.

Peepshow Palace Festival
Tot en met eind augustus organiseren we samen met Theatergroep De Warme Winkel het Peepshow Palace Festival.  Dit festival is volledig coronoproef georganiseerd. Wil je weten hoe de richtlijnen zijn, bekijk dan het protocol op de website van het festival. Mocht je ter plekke vragen hebben, er is altijd een medewerker aanwezig die je kunt aanspreken.

Eetcafé de Brakke Grond
Het café en het terras zijn dagelijks geopend. Lees hier meer over het café en de richtlijnen.

Verplaatsen programma’s
Op basis van de informatie van de overheid en het verbod op evenementen hebben wij alle voorstellingen en gastprogramma’s die waren geprogrammeerd tussen half maart en 1 juni geannuleerd. De medewerkers van de Brakke Grond zijn i.s.m. kunstenaars, gezelschappen en organisaties hard bezig geweest om zoveel mogelijk programma's te verplaatsen. Een groot deel van deze voorstellingen is verplaatst, iedereen met een ticket is daarvan op de hoogte gesteld. Enkele voorstellingen konden helaas niet meer hernomen worden. De betrokkenen zijn daarover geïnformeerd. Binnenkort verschijnt het nieuwe seizoen weer op de website. Houd daarom onze site in de gaten of word lid van de nieuwsbrief.

Restitutie tickets - Bewaar je ticket, geniet later
Iedereen met een ticket of een reservering voor een voorstelling in de periode half maart tot 1 juni heeft van ons bericht ontvangen. We steunen de campagne Bewaar je ticket, geniet later. Deze regeling houdt in dat alle Nederlandse theaters, festivals, musea en concertzalen hun bezoekers oproepen om hun kaartjes te behouden, om zo de culturele sector te steunen.

Gedrukte agenda
Vanwege de afgelaste programma's tot en met 31 mei en de onzekerheid over de programmering na 1 juni is besloten om geen drukwerk uit te geven over de maanden mei en juni en september en oktober.

Onze medewerkers blijven bereikbaar
Mocht je in de tussentijd vragen hebben voor één van onze medewerkers (over kaartverkoop, communicatie, programma’s,verhuur...) dan kan je ons het snelst bereiken via mail. Op de medewerkerspagina vind je alle mailadressen. Op dit moment is de Brakke Grond bereikbaar vanaf 10:00 i.v.m. het Peepshow Palace Festival.

We houden je op de hoogte
We doen er alles aan om de situatie nu zo goed mogelijk het hoofd te bieden. We volgen de berichtgevingen op de voet en zullen je steeds via deze website, onze social media en de enieuwsbrief op de hoogte houden. Ondertussen hopen we op jullie begrip. 

Maar vooral:
Blijf goed zorg dragen voor jezelf en voor elkaar! Fijne zomer.

Team de Brakke Grond