Plan Je Bezoek

We staan open voor alle vragen. Deze kun je mailen naar info@brakkegrond.nl of naar één van de medewerkers van de Brakke Grond.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 45
1012 KD Amsterdam
+31 (0)20 622 90 14
info@brakkegrond.nl

Voor vragen over het eetcafé kun je een mail sturen naar cafe@brakkegrond.nl
Meer info over het eetcafé vind je hier.

Vakantieperiode
Het Cultuurhuis is in verband met de vakantieperiode gesloten van 15 juli t/m 20 augustus. Het café is natuurlijk gewoon open.

Bezoekersvoorwaarden

We hanteren de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD (Vereniging van Schouwburg- een Concertgebouwdirecties). Daarnaast hanteren we onze eigen huisregels. 

Toegankelijkheid

Onze zalen zijn gelijkvloers, er is voldoende plek voor rolstoelgebruikers, en hulphonden zijn welkom. Meld je ruim voor aanvang bij de balie, onze medewerkers zullen je dan indien gewenst graag assisteren. Er is tevens een toilet beschikbaar voor bezoekers met een fysieke beperking.

Personen die slecht ter been zijn en met de auto tot aan de deur willen komen, kunnen het beste vooraf contact opnemen door te mailen naar info@brakkegrond.nl of bellen naar +31 (0)20 622 90 14. Er is geen parkeergelegenheid voor de deur, je kunt wel worden afgezet.

Privacy- en cookiebeleid

De Brakke Grond verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze website en/of je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. We leggen je graag uit in hoeverre we de gegevens van bezoekers verzamelen en gebruiken, en hoe wij deze gegevens beschermen.

Meer informatie