Plan Je Bezoek

We zijn er weer

Het Vlaams Cultuurhuis en Eetcafé de Brakke Grond zijn weer open vanaf 26 januari. Vragen kun je mailen naar info@brakkegrond.nl of naar één van de medewerkers van de Brakke Grond.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 45
1012 KD Amsterdam
+31 (0)20 622 90 14
info@brakkegrond.nl

Bezoekersvoorwaarden

We hanteren de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD (Vereniging van Schouwburg- een Concertgebouwdirecties). Daarnaast hanteren we onze eigen huisregels. 

Ons beleid rondom het coronavirus

We houden graag onze bezoekers, artiesten, kunstenaars, gezelschappen en partners op de hoogte van de maatregelen die wij treffen met betrekking tot het coronavirus. 

Toegankelijkheid

Onze zalen zijn gelijkvloers, er is voldoende plek voor rolstoelgebruikers, en hulphonden zijn welkom. Meld je ruim voor aanvang bij de balie, onze medewerkers zullen je dan  indien gewenst graag assisteren. Er is tevens een toilet beschikbaar voor bezoekers met een fysieke beperking.

Privacy- en cookiebeleid

De Brakke Grond verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze website en/of je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. We leggen je graag uit in hoeverre we de gegevens van bezoekers verzamelen en gebruiken, en hoe wij deze gegevens beschermen.

Meer informatie