Ticketinfo

EKKO
Data
do 12 sep, 20:00 — 22:15
Prijzen
€15.00
Language no problem
Kaarten

© BLUAI

Concert | Buitenshuis

BLUAI & Cloud Cafe

EKKO I.S.M. DE BRAKKE GROND.
Double bill waarin catchy indie, zonnige folk en 90's fuzz elkaar kruisen.

Samen met onze vrienden van EKKO in Utrecht presenteren wij een show met twee hoofdprogramma’s waarvan één Vlaams en één Nederlands. Tijdens deze double bill  presenteren wij het Antwerpse indiepop-trio BLUAI en de Amsterdamse indierockers van Cloud Cafe.

BLUAI

Wat begon als het intieme slaapkamerproject van Catherine Smet, groeide al snel uit tot het driekoppige BLUAI, met Caitlin Talbut op bas en Mo Govaerts op drums. Hun muziek zweeft tussen zachte indiepop, indiefolk en edgy 90s gitaren, gedrenkt in de hoopvolle melancholie van gebroken harten, road trips, break-ups en casual crushes. Hun debuutalbum Save It For Later kwam afgelopen maart uit, waarop de band het terrein van countrypop en indiefolk verkent. Het resultaat is een volwassen en oprechte popplaat die de luisteraar meeneemt op een emotionele reis.

BLUAI
BLUAI

Cloud Cafe

Het Amsterdamse indierock-kwartet Cloud Cafe brengt kwetsbare teksten met folky roots in een ontwapenend geheel. Cloud Cafe verstaat de kunst van zowel het grote, alomvattende als het kleine, ingetogen gebaar samen te smelten. In maart 2023 verscheen hun debuut-EP, een muzikale microkosmos van alledaagse chaos en melancholie bestaande uit vier nummers. Naar het podium brengen ze een ongedwongen gelaagdheid en combineren ze intieme vocals met een muur van geluid, waarbij folk en fuzz samenkomen.

Cloud Cafe
Cloud Cafe

Over EKKO

EKKO is een intiem podium waar je thuiskomt en verrast wordt. Op het gebied van liveshows en clubnachten presenteren we een relevant programma dat de ontwikkelingen van het moment laat zien én probeert te versnellen. In onze zaal passeert dan ook een grote diversiteit aan liveacts en dj’s de revue, van indiefolk tot hiphop en van elektronica tot black metal. 

do 12 sep '24
EKKO
20:00 - 22:15
€ 15.00
Kaarten
Info:

Dit concert is bij EKKO in Utrecht. 

 

Adres:
Bemuurde Weerd Westzijde 3,
3513 BH Utrecht

 

Deuren open: 19:30

Aanvang: 20:00

Mede mogelijk gemaakt door: