Ticketinfo

Data
za 25 mrt, 13:14
Prijzen

©

Festival

Programma zaterdag

Shakespeare is Dead
Hét festival voor nieuwe theatertekst.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Theater Bellevue slaan de handen ineen en organiseren samen Shakespeare is Dead, hét festival voor de nieuwe theatertekst, op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart. Wat werd aangestoken door Het nieuwstedelijk in Leuven, België, ontbrandt nu ook in Amsterdam. Ontdek een programma vol voorstellingen, ontmoetingen en inspiratiesessies, gemaakt met en door vele schrijvers en organisaties die zich inzetten voor de verhalen die nog geschreven moeten worden.

Bekijk hieronder het programma voor zaterdag 25 maart, en klik hier voor meer informatie over het hele festival.

za 25 mrt '23
de Brakke Grond & Theater Bellevue
Locaties en kaartverkoop

De programma’s van Shakespeare is Dead vinden plaats in zowel de Brakke Grond als Theater Bellevue. De kaartverkoop verloopt per programma: zie de afzonderlijke eventpagina’s voor meer informatie.

Talentplatform

Het doel van Shakespeare is Dead is nieuw theaterrepertoire en andere podiumteksten te tonen, om zo het spelen en ontwikkelen van nieuwe verhalen te bevorderen. Reden genoeg voor het opzetten van meerdere programma’s om nieuwe aanwas op gebied van tekst en talent te ondersteunen en stimuleren. We vatten deze hier voor je samen.