Ticketinfo

Data
ma 13 feb, 20:00
Prijzen
Koop nu je ticket

©

Verhuur

Bits of Freedom

Big Brother Award 2022
Wie is de grootste schender én de grootste voorvechter van internetprivacy?

De Big Brother Awards worden jaarlijks georganiseerd door Bits of Freedom. Tijdens deze avond wordt gekeken hoe het was gesteld met internetprivacy en -vrijheid in Nederland in 2022.

Ze vragen aandacht voor personen, bedrijven en overheden die grove inbreuken hebben gemaakt op de privacy en vrijheid van burgers het afgelopen jaar. Het publiek bepaalt wie de grootste privacyschender wordt. Een vakjury reikt de Expertprijs uit. Maar er is ook aandacht voor positieve ontwikkelingen. Bits of Freedom reikt de Felipe Rodriguez Award uit aan een persoon die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan het beschermen van onze rechten. Felipe Rodriguez was één van de oprichters van XS4ALL en De Digitale Stad en grondlegger van de digitale burgerrechtenbeweging in Nederland. 

De Big Brother Awards 2022 uitreiking is een avond vol inspiratie en informatie over het werk van Bits of Freedom en een avond waarin de grootste schenders van internetprivacy aan de tand wordt gevoeld en een voorvechter van internetvrijheid in het zonnetje wordt gezet.  Met onder andere: directeur van Bits of Freedom Evelyn Austin, spoken word artiest Onias Landsveld, kunst van Studio Julia Janssen en muziek van Shishani. Onder leiding van Hajar Yagkoubi.

 

ma 13 feb '23
Koop nu je ticket
Bits of Freedom

Mer informatie over Bits of Freedom vind je hier.