Ticketinfo

Koop een dagticket

Theater Bellevue
Data
zo 30 okt, 13:40 — 18:50
Prijzen
Regulier - 42,50
Student - 22,50
Koop een dagticket

© What Remains - Zoë Demoustier (foto door Tom Herbots)

Salon | Buitenshuis

De kunst van het maken

i.s.m. Brainwash Festival
Vijf podiumkunstenaars uit Nederland en Vlaanderen tonen je fragmenten uit nieuw werk in en maken je deel van het creatieproces.

Hoe denkt een theatermaker? Wat gebeurt er tussen geïnspireerd idee en belichaamde creatie? Vijf podiumkunstenaars uit Vlaanderen en Nederland delen hun artistieke proces met de bezoekers van Brainwash Festival. Een post-apocalyptisch straatfeestje, een humorvolle reenactment van een koloniale vergadering, de toren van menselijk misverstand, en de vervliegende herinnering van het lichaam. De makers tonen fragmenten van hun werk in ontwikkeling en maken het publiek deel van de creatie van nieuw werk. In samenwerking met Brainwash Festival.

zo 30 okt '22
Theater Bellevue
13:40 uur - 18:50 uur
€ 22,50 - € 42,50
Koop een dagticket
Dagticket

Toegang tot dit bijzondere programma kan alleen met een dagticket voor het gehele Brainwash Festival, verkrijgbaar via de website van Brainwash.

In huis

Ook in ons huis is Brainwash te gast, op 29 oktober, met de Festival Special The Origin of Inequality en de opnames van het Filosofisch Kwintet. Daarnaast is een programma van onze partner deBuren te zien op 27 oktober in de Balie, tijdens het festival. Lees hier meer. 

Brainwash Festival

Dit programma vindt plaats binnen de context van Brainwash Festival, het grootste denkfestival van Nederland en België, dat weer plaatsvindt op zondag 30 oktober 2022. Brainwash brengt schrijvers, dichters, filosofen, wetenschappers, kunstenaars en theatermakers uit binnen- en buitenland samen in het hart van Amsterdam. Van theater en performances tot interactieve workshops en lezingen met de bekendste denkers ter wereld. Lees hier meer.