Ticketinfo

Data do 01 sep — zo 11 sep
Prijzen
Verschillend - €9,50 tot €12,50
Koop kaarten

©

Te gast

Amsterdam Fringe Festival

Theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent
Met o.a. Next Best Fringe Award-winnaars Daphne Agten & Laetitia Bica.

Ieder jaar in september biedt het Amsterdam Fringe Festival een platform en vrijplaats voor eigenzinnige makers en hun publiek. Nieuw talent, uitvinders, nichevirtuozen, hybriders, out-of-boxers, post-avantgardisten, vreemde vogels, wildcards en al dan niet bewust artistiek thuislozen: ze nodigen je uit om mee te gaan op Fringe-avontuur langs de rafelranden van het theater en de stad.  

Het festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Een dikke, innige omhelzing van het experiment in de ware zin des woords: eentje waarvan de uitkomst je nog echt verrassen kan. 

In de Brakke Grond zie je voorstellingen van Jarne Van Loon & Lieselot SiddikiLoraine DambermontCan BoraDaphne Agten & Laetitia BicaSpeak Up! Act Out! en Joris Buizer

Te gast

Een gastprogramma is een initiatief van een relevante (partner)organisatie dat buiten de eigen programmalijnen ligt, maar wel voldoende aansluit op de inhoudelijke missie van de Brakke Grond. Zoals bijvoorbeeld uitreikingen van Vlaams-Nederlandse culturele prijzen of programma's van onze Vlaams-Nederlandse partnerorganisaties zonder of met slechts beperkte artistiek inhoudelijke samenwerking met de Brakke Grond.

do 01 sep '22

zo 11 sep '22
Verschillende tijden en prijzen.
Koop kaarten
Nederlands Theater Festival

Amsterdam Fringe is het eigenzinnige zusje van het Nederlands Theater Festival. In elf dagen tijd toont NTF voorstellingen o.a. uit de Officiële Juryselectie, producties van het Vlaamse Theaterfestival, BNG Bank Theaterprijs-genomineerden en prijswinnende jeugdvoorstellingen uit het afgelopen theaterseizoen.

Lees hier meer.