Ticketinfo

Ticketprijs € 7,50

Data
do 30 jun, 19:30
vr 01 jul, 19:30
za 02 jul, 19:30
Prijzen

©

Verhuur

Urban Contemporary

End-of-year 2022 Urban
Een afscheidsfestival dat wordt uitgevoerd door studenten en alumni van deze dansopleiding.

Het definitieve einde van de Urban Contemporary (JMD) opleiding aan de Academie voor Theater en Dans is een feit. Ze kunnen dan ook niet stoppen zonder een afscheidsfestival dat wordt uitgevoerd door UC(JMD) studenten en alumni. Het is een impressie van de opleiding; een document over de betekenis, die de opleiding heeft, voor het werkveld, docenten, studenten, alumni en medewerkers. 

In de Grote zaal is er zang, dans, theater en film; alle facetten van de UC(JMD) komen in deze voorstelling nog eenmaal aan bod. Een gevarieerd programma, met onder andere een reprise van “Lastline”, een choreografie van Jason Mabana, eerder opgevoerd in Juni 2018. Ook een choreografie van Dalton Jansen, een duet van Remy Tilburg & Emma Evelein, muziektheater van RUBÉN S.A.N.C.H.É.Z., zang van diverse talentvolle alumni waaronder Ricky Sheridan Nainggolan, Adwoa Bobo en Senne Didderen maken deel uit van het programma en een documentaire gemaakt door alumnus Alessio Reedijk wordt getoond, waarin 10 studenten die tussen 2010 en 2022 de opleiding hebben gevolgd, vertellen over hun ervaringen en belangrijke momenten op de UC(JMD) opleiding en ons bijpraten over hun huidige werkpraktijk.

In de Rode zaal is een expositie van filmmateriaal van studenten en ook van eindvoorstellingen die op film zijn opgenomen of die film als medium hadden.

Foto’s en verhalen zijn er ook en dit totaal schetst een mooi beeld van alle afgelopen jaren UC(JMD).

 

 

Verhuur

Gebruik van de zalen voor culturele of andere (besloten) bijeenkomsten die niet in het verlengde liggen van de missie van de Brakke Grond en ook ver genoeg verwijderd zijn van onze eigen programmalijnen. 

do 30 jun '22

za 02 jul '22
Koop kaarten