Ticketinfo

EKKO
Data
vr 23 sep, 20:00 — 22:00
Prijzen
Koop Kaarten

©

Buitenshuis

Kleine Crack + Ray Fuego

EKKO i.s.m. de Brakke Grond
Moshpitten op deze avond gevuld met punk met hiphop
Kleine Crack
Kleine Crack

In samenwerking met Utrechts podium EKKO presenteren we al enige jaren EKKO x De Brakke Grond: een samenwerking waarbij we interessante Vlaamse acts op het podium zetten, vaak in combinatie met een act uit het Nederlandse alternatieve popveld. Dit keer een hiphopavond met Kleine Crack en Ray Fuego!

Kleine Crack, de Vlaamse vedette op Burning Fik, het label van Faberyayo (Jeugd van Tegenwoordig) en Abel (Hang Youth), die eerder ook al met Zwangere Guy en Ray Fuego werkte. Crack vermengt high-impact trap beats met grunge-y bastonen, metal-koren en techno-invloeden. Vertoeven in de duisternis met dit aanstormende talent dat steeds voor grotere zalen speelt. Luister vooral ook de muziek van zijn collectief VHS, dat onlangs nog indruk maakte op Sound of the Underground in de AB.

Co-headliner op de bill vanavond is Ray Fuego, hiphop- en punkartiest en creatieve geest met een vuist in de lucht. Zij het met Bummy Boys, als onderdeel van collectief SMIB of solo - al jaren levert Ray Fuego harde bars af en bewijst hij ook nog eens met Ploegendienst dat hiphop punk is en andersom. Op zijn nieuwe plaat OPEN, BLOOT ’N PARANOÏDE (2022) versmelten Rays kernwaarden met de albumtitel, en voor wie nog niet genoeg had gehoord, is er ook nog de dromerig kosmische mixtape HEMELSCHIP (2021). Ray Fuego is terug met genoeg materiaal voor twee shows, en gaat in EKKO ook energie voor twee geven.

Ray Fuego
Ray Fuego
vr 23 sep '22
EKKO
Kaartverkoop via EKKO
15,00 (inclusief servicekosten)
Koop kaarten
Mede mogelijk gemaakt door: