Ticketinfo

Data
vr 22 apr,
za 23 apr,
Prijzen

©

Voorstelling

Robbert&Frank Frank&Robbert

Table
Onderdeel van Puppet Playground.

Table Dialogues - Fire is een ervaring waarin Robbert&Frank Frank&Robbert de oorsprong van verhalen vertellen en abstract denken onderzoeken door middel van visualisatietechnieken, ruimtelijke audio en conversatie.

Je wordt uitgenodigd om een ​​van de acht interactieve audio-ervaringen te verkennen. Elke ervaring is gebaseerd op een concept uit de I Ching - het boek van veranderingen. Na afloop ben je uitgenodigd om je ervaring te delen met de mensen rond het kampvuur. Zo gaan we een nieuw gesprek aan waarin we het verhaal/de mythe creëren die we achterlaten voor de volgende deelnemers aan de brand.

Fire is een onderdeel van het project Table Dialogues waarin Robbert&Frank een immersieve digitale ervaring combineren met één of meerdere analoge activiteiten (tekenen, chatten, proeven, spelen, etc.). Elke uitvoering is gestructureerd door een van de vijf Wuxing-elementen - metaal, hout, water, vuur en aarde - die traditionele Chinese filosofen in staat stelden een coherent systeem van overeenkomsten en participaties te construeren die alle verschijnselen van de macrokosmos en de microkosmos met elkaar verbinden.

Centraal in de beleving staan ​​participatie en verbinding: verbinding met jezelf, je medemens, het universum van Robbert&Frank en de wereld van alledag om je heen. De ambitie van dit werk is dat je de wereld opnieuw betreedt, en je je veranderd, vernieuwd voelt.

vr 22 apr '22

za 23 apr '22
Puppet Playground

Dit programma is onderdeel van Puppet Playground.

Credits
Door Robbert&Frank Frank&Robbert
Audio / muziek Linde Carrijn
Tekst Jonathan Beaton
Geproduceerd door ‘R&F F&R’ en ‘wuwao’
Met steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds