Ticketinfo

Data
vr 22 apr, 12:22
za 23 apr, 12:22
Prijzen

©

Voorstelling

Josse Vessies

Nobody's Tree of Life
Onderdeel van Puppet Playground.

In Nobody's Tree of Life keren we het innerlijk van de eenzame protagonist Nobody, naar buiten. We volgen hem in zijn eigen metaverse en krijgen zo rechtstreeks toegang tot zijn innerlijke wereld. Hij neemt ons mee in een fysieke en virtuele performance waarin hij samen danst met een stortvloed aan invloeden die - middels Virtual Reality - aan hem voorbij flitsen. Maar hoe meer hij de connectie via kabels, schermen en netwerken voelt toenemen, hoe lastiger het voor hem wordt om zich terug te verbinden met de mensen om zich heen.

Al scrollend over zijn newsfeed raast Nobody langs complotdenkers die het einde van de wereld aankondigen, bitcoin fanatici die zeggen dat het niet te laat is om in te stappen, of guru’s die je meenemen in een transformationele meditatie. Allemaal benadrukken ze het dít moment - "NU is het moment om alles te veranderen!", "Het einde is NU aangebroken!", "Word NU wakker!".

Nobody’s Tree of Life gaat over de strijd die we voeren met onze verwachtingen - de confrontaties tussen interne illusies en externe druk. Over hoe het hier en nu kan voelen als het moment waarop precies de juiste stap naar de toekomst gezet moet worden, waarop de transformatie toch eindelijk plaats moet vinden.

Nobody’s Tree of Life is een ijle vlucht in de digitale dimensies die ons uit ons lichaam tillen, andere realiteiten in. Maar ook maakt performer en maker Josse Vessies een diepe duik in het lichaam als levende opslagplaats van belichaamde waarheden. Nobody’s Tree of Life speelt zich af op het toneel, in Virtual Reality én op je eigen smartphone. 

vr 22 apr '22

za 23 apr '22
Puppet Playground

Dit programma is onderdeel van Puppet Playground.