Ticketinfo

Data
do 05 mei, 17:30
Prijzen

©

Diner

Vrijheidsmaaltijd Bevrijdingsdag

5 mei, een toost op vrijheid.
Een vrijheidsborrel & tentoonstellingsbezoek.

Op 5 mei viert Nederland Bevrijdingsdag. In een tijd waarin democratie en leven in vrijheid niet vanzelfsprekend blijken te zijn, is het des te belangrijker om samen te komen en daar stil bij te staan. Ook wij vieren mee en organiseren een Vrijheidsborrel. Je kunt gratis genieten van een fris drankje én meerdere rondes van lekkere Vlaamse hapjes.

We nodigen je graag uit op 5 mei bij ons in huis om samen te toosten op de vrijheid. Bij mooi weer op het terras of in onze tuin.
Je bent van harte welkom vanaf 17:30 uur. De hapjes worden in rondes geserveerd. Je mag ook later aanschuiven. In verband met onze planning horen we graag vóór 3 mei of je aanwezig zult zijn.

Gratis tentoonstellingsbezoek
Naast de Vrijheidsborrel met lekkere hapjes, kun je ook een gratis bezoekje brengen aan de tentoonstelling Growth Record van Lisa Spilliaert. De kunstenaar en videomaker reist geregeld naar Japan om er een opgroeiend jongetje vast te leggen. Bij de Brakke Grond presenteert Spilliaert het nieuwste hoofdstuk van haar werk. Als bezoeker wordt je uitgenodigd om plaats te nemen op de bank in onze Witte zaal en zelf de video's aan te zetten met een druk op de knop. Kijk zo lang of kort als je zelf wilt.

do 05 mei '22
Uitverkocht
Theater na de Dam

Zie ook ons gastprogramma op 4 mei in het kader van Theater na de Dam: Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek van Olga Zuiderhoek & Gerard Bouwhuis. Lees hier meer.