Ticketinfo

Verschillende locaties
Data vr 17 jun — zo 19 jun
12:00 — 00:00
Prijzen

©

Concert | Buitenshuis

Grauzone Festival

Grauzone x de Brakke Grond
Met ILA, Sylvie Kreusch en Brorlab.

De Brakke Grond en het Haagse underground muziekfestival Grauzone slaan de handen ineen. We presenteren samen drie acts van Vlaamse bodem: Sylvie Kreusch, ILA en Brorlab.

ILA
ILA is de bijnaam van singer-songwriter Ilayda Cicek. Haar breekbare liedjes brengt ze samen met drummer Cas Kinnaer en gitarist Sam Smeets op het podium. Sinds hun release in 2021 van Felt, hun donkerste album tot nu toe, won ILA De Nieuwe Lichting en staan ze op Grauzone Festival.

Sylvie Kreusch
De ster van Sylvie Kreusch als intrigerende artiest en opwindende performer rijst snel. De Antwerpse staat bekend om haar expressieve teksten en fijne oor voor zowel experimentele als pop-elementen, én voor haar baanbrekende visuals en samenwerkingen met film- en modeprominenten. Nadat ze eerst spotlichten pakte als vrouwelijke vocalist van Warhaus, leverde Kreusch in 2019 een eigen EP vol dramatische en grandioze pop af. Eind 2021 bracht ze haar debuut album Montbray uit.

Brorlab
Brorlab zijn drie jonge Antwerpenaren die met een bas, gitaar, Casio en een drumprogramma op hun smartphone optredens in elkaar boksen van zo’n tien minuten. Nummers die zo’n dikke minuut duren (of een paar seconden langer). Nogal wiedes dat de vergelijking met Cocaine Piss zich opdringt. Daar zal wel iets van aan zijn, het zijn in ieder geval deuntjes waar ze ons iedere seconde voor wakker mogen maken.

vr 17 jun '22

zo 19 jun '22
Verschillende locaties
Facebook event