Ticketinfo

de Brakke Grond
Data
vr 25 mrt, 19:30 — 00:00
Prijzen

© Paard. © Raoul Hilbink

Concert | Coproductie

Space is the Place Festival

SITP x de Brakke Grond
Jazz, elektronica, beats en improvisatiemuziek met o.a. Mattias de Craene, PAARD. en Saartje van Camp.

Op 25 maart ontvangen we Space is the Place. Daarmee presenteren we samen een mooie mix van boeiende Vlaamse en Nederlandse namen die zich binnen jazz, elektronica, beats en improvisatie muziek begeven. Neem bijvoorbeeld Vlaamse namen als saxofonist Mattias De Craene, het Gentse instrumentale trio PAARD., maar ook Joachim Badenhorst. Van Nederlandse zijde zijn onder DJ Marcelle en Knalpot samen met Frank Wienk - beter bekend als Binkbeats.

PAARD.
PAARD. is één van de meest spraakmakende acts uit het Gentse livecircuit op dit moment. Hun experimentele muziek slingert vrolijk heen en weer tussen eclectische hiphop grooves en freestyle funk.

Saartje Van Camp
Saartje Van Camp is celliste, zangeres en theatermaker. Bespeelde elk mogelijk Nederlands en Belgisch theater samen met Spinvis. Ook als individueel zangeres en maker heeft ze een eigen stem.

Saartje van Camp
Saartje van Camp

Mattias De Craene
Belgische saxofonist, die bekend is van Nordmann en MDCIII, maar ook bekend vanwege zijn intoxicerende solo-optredens waarin sax en elektronica samenvloeien.

DJ Marcelle
DJ Marcelle staat voor verrassing, avontuur en entertainment; ze is net zo goed muzikant als DJ en weet met haar eclectische muziek menig avond tot een hoogtepunt te brengen.

Mattias de Craene
Mattias de Craene

Joachim Badenhorst
Rietspeler Joachim Badenhorst staat bekend om zijn verhalende en melodische improvisaties en om zijn muzikale ontdekkingsdrang. 

Knalpot + Frank Wienk (Binkbeats)
Twee vooruitstrevende giganten in de crossover van improvisatie en elektronica bundelen opnieuw hun krachten.

Joachim Badenhorst
Joachim Badenhorst
vr 25 mrt '22
de Brakke Grond
19:30 uur
€ 12
Koop kaarten