Ticketinfo

Grote zaal
Data
do 09 sep, 19:00
do 09 sep, 21:30
vr 10 sep, 18:45
za 11 sep, 21:00
Prijzen

©

Performance

DeRonde/Deroo

After The Echo

Zoeken naar melancholie die ons een kick geeft, ons neersabelt, ons bedekt met glitter en ons weer naar de wolken laat kijken. Een fysieke voorstelling waarin twee mannen de strijd en schoonheid van melancholie laten zien. Een opstand te midden van onze nutteloosheid. Een iconoclastische reis door de winter, een popsong, een hert, veel mist en een honkbalknuppel. 
 
DeRonde/Deroo maken de visuele fysieke mimevoorstelling After The Echo. Een ode aan de melancholie. Vaak wordt melancholie gezien als depressie, en minder als de kracht die het van binnen heeft. Hoe het ons allemaal verbindt, omdat het ons allemaal raakt. Een tegengif tegen polarisatie en eenzaamheid. Want als we ons allemaal kunnen vinden in dit gevoel, kan het ons ook dichter bij elkaar brengen. 
 
De performance After The Echo grijpt je bij de ballen. Het toont de intensiteit van een dronken one night stand en de lege plek in bed naast je de volgende dag. 

do 09 sep '21

za 11 sep '21
Grote zaal
Data en tijden

Donderdag 9 sep - 19:00 uur
Donderdag 9 sep - 21:30 uur
Vrijdag 10 sep - 18:45 uur
Zaterdag 11 sep - 21:00 uur

Programma en tickets

Dit programma is onderdeel van Amsterdam Fringe Festival. Bekijk hier het programma bij de Brakke Grond. Het gehele programma en tickets vind je op de website van Amsterdam Fringe Festival.